Acil bakarmisiniz LUTFEN

PoncikPrensesss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
214
140
23
34
Merhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir??? (

Kan tahlili yapılan yerin değeri hassas değildir öyle birşeyler duymuştum . Idrar testini tekrarla istersen bak bakalım hepsinde çıkacak mı?

Hayırlı olsun öncelikle inşallah değerin kat kat artsın Allah yardımcın olsun
Dr dediğini dinle sakın ilaçlarını bırakma stres yapma
Ve bence erken yapmışsın testi 12. gün bekleseydin keşke

Hayırlı olsun öncelikle inşallah değerin kat kat artsın Allah yardımcın olsun
Dr dediğini dinle sakın ilaçlarını bırakma stres yapma
Ve bence erken yapmışsın testi 12. gün bekleseydin keşke
Belirsizlikten kafayi yedim. Dedim en azindan rahatlarim idrar testi yaptim ikinci cizgi silik dun yaptim bugun kan verdim anlamadim ben

Belirsizlikten kafayi yedim. Dedim en azindan rahatlarim idrar testi yaptim ikinci cizgi silik dun yaptim bugun kan verdim anlamadim ben Eki Görüntüle 2227096
Seni çok iyi anlıyorum ama inan beklesen belki bu kadar stres olmayacaktın
İdrar testi bile yapmadan 12 gün beklemiştim ben. İnşallah sonucun pozitif olur Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…