• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız lütfen

malatya4402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
14
1
1
23
Kızlar 6+5 günlük hamileyim adete göre vajinal göründü ama ultrason da görünmedi kahve rengi lekelenmem devam ediyor 3 haftadır sizce neden geç yerleşme olabilir mi yaşayan var mı bu arada beta 4400 yükseldi mi bilmiyorum

Kızlar 6+5 günlük hamileyim adete göre vajinal göründü ama ultrason da görünmedi kahve rengi lekelenmem devam ediyor 3 haftadır sizce neden geç yerleşme olabilir mi yaşayan var mı bu arada beta 4400 yükseldi mi bilmiyorum
Ben regl gecikmesinden 2 hafta sonra öğrenmiştim. Doktora gittiğimde 5+2 idi. Kese de zor göründü minicikti yani. Geç döllenme olabilir. Kanamanın sebebi yerleşme midir bilemiyorum doktorunuz söylemedi mi ya da hap vs vermedi mi?

Yerleşme kanaması haftalarca süren bir kanama değil. Benim yerleşme kanamam yarım gün sürdü leke leke peçeteye geliyordu ve pembeydi. Doktorunuza danışın bence kesede kanama alanı olabilir farklı bir neden de olabilir.

Benimde ultrason da minicik göründü çok küçük olduğu için çok zor görünüyor benim yerleşme kanaması açık kahve rengiydi ama 5 dakika sürmedi hemen geçti ihmal etmeyin doktora danışın

Back
X