cnm fştil kullanırkenmi oldu akıntı yeşilil gibiBana da doktor yeni yazdı aynı durum oluyor bence doktorunun tavsiye ettiği kadar kullanın
Evet sabah kalktığımda görüyordum gün boyunca da devam ediyodu
[/QU canım acaba ilaç yan etkimi yapıyor yoksa içerde iltihap var onumu söküyor. Korkudan kullanamıyorumda. Birde bu fitil kanama falan yapıyormu eczacı kist varsa patlatıyor dedi ıyıce korktum
tşk edeeim.O kadarını bilmiyorum ama dediğiniz sarı yeşil akıntı bende de vardı. Zaten doktorum enfeksiyon ve mantar için vermişti. Büyük oranda düzeltti mantar şikayetim bile kalmamıştı. Bir iki fitil daha kullandım ama benim için en etkilisi buydu. Hatta yine yazdı doktorum rahatsızlık hissedersem iki gün kullanabilirmişim.
Dediğim akıntı ilk fitili kullandıktan sonraki gün geldi. Fitilden önce nöyle bir akıntım yoktuO kadarını bilmiyorum ama dediğiniz sarı yeşil akıntı bende de vardı. Zaten doktorum enfeksiyon ve mantar için vermişti. Büyük oranda düzeltti mantar şikayetim bile kalmamıştı. Bir iki fitil daha kullandım ama benim için en etkilisi buydu. Hatta yine yazdı doktorum rahatsızlık hissedersem iki gün kullanabilirmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?