Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
QMerhaba hala adet olmadıysanız kan testi vermeniz de fayda var benim ki gün geçmeden adet günü yapmıştım anında kıpkırmızı iki çizgi olmuştu yine de umudunuzu kaybetmeyin geç döllenme olabilir
Merhaba hala adet olmadıysanız kan testi vermeniz de fayda var benim ki gün geçmeden adet günü yapmıştım anında kıpkırmızı iki çizgi olmuştu yine de umudunuzu kaybetmeyin geç döllenme olabilir
Hala adet olmadım kan vercek gücümde yok ben tüp bebekle hamile kaldım 8nisanda malesef kaybettim ikizlerimi sezeryan sonrası bu ikinci adetim olcakti hala olmadim dün kaset test yaptım bsy ckmadi bu sabah baktm iki czgi beklediğinden mi anlamadimKan verin bence benimde adetim gecikti bu ay ve erken gebelik testi yaptım galiba aynı marka böyle silik çizgi çıkardı çok heveslendim sonra bir baktım ki regl oldum inşallah seninki doğru çizgidir
Hala adet olmadığınıza göre bir haftayı geçmiş gecikme bence yarın sabah tekrar test yapın ve başında bekleyin bence pozitif çıkacak sonucunuzHala adet olmadım kan vercek gücümde yok ben tüp bebekle hamile kaldım 8nisanda malesef kaybettim ikizlerimi sezeryan sonrası bu ikinci adetim olcakti hala olmadim dün kaset test yaptım bsy ckmadi bu sabah baktm iki czgi beklediğinden mi anlamadim
Merhaba adetlerin düzenlimi? Bu arada cok gecmis olsun rabbim yine nasip eder insallah ..
Testin cok gölgeli cikmis tekrarlayin yada kan testi yaptirin böyle kendinizi heycanlandirip umutlandirmayin her sonuca malesef hazirlikli olmak lazim..
Bende 3 yildir su testleri yapiorum ama hic göremedim pozitifi yani gebelik hic nasip olmadi polikistik overliym adetlerim düzensiz gecen haftadan beri lekelenmeli kanamam var 4 gün önce test yaptm sizinki gibi cikmistinasip şans artik...
Ama bu sabah erken gebelk yaptm bsy ckmadi inanın sasrdim kaldım kaset test bu sabah poztf olmuş ama yapyorum bsy yokHala adet olmadığınıza göre bir haftayı geçmiş gecikme bence yarın sabah tekrar test yapın ve başında bekleyin bence pozitif çıkacak sonucunuz![]()
Bozuk o zaman testi yenileyinMerhabalar benimde polkstkover var o yuzlen tüp bebek ile oldu eşimden de kaynaklı benmde duzenszdir fakat dün gece test yaptm.kaset test baktm negatif sabah poztfti suya tutdum belki idrar kurulmuştur diye hala aynı çizgi duruyor anlamadım inanın
Bence test verin siz ya kan testi her zaman en güvenilir olanı erken gebelik negatif kaset test pozitif konusu kaç kez çıktı burda karşıma ben artık erken gebeliklere çok güvenmemeye başladım eskiden onlar daha doğru gelirdi amaAma bu sabah erken gebelk yaptm bsy ckmadi inanın sasrdim kaldım kaset test bu sabah poztf olmuş ama yapyorum bsy yok![]()
Peki bu durumu yaşayıp pozitif olana denk geldnzmi hiçBence test verin siz ya kan testi her zaman en güvenilir olanı erken gebelik negatif kaset test pozitif konusu kaç kez çıktı burda karşıma ben artık erken gebeliklere çok güvenmemeye başladım eskiden onlar daha doğru gelirdi ama
Hadi ya hayirlisi canim kan ver böyle testlerle stresse sokma kendini icini ferah tut pozitif gördüysen vardir belkide bence ihmal etme degerini bi an evvel ögren yada kontrole git baksinlar ..Merhabalar benimde polkstkover var o yuzlen tüp bebek ile oldu eşimden de kaynaklı benmde duzenszdir fakat dün gece test yaptm.kaset test baktm negatif sabah poztfti suya tutdum belki idrar kurulmuştur diye hala aynı çizgi duruyor anlamadım inanın
Bu arada canim nerde yaptirdin tüp bebegi? Önerebilcegin biyermi?Merhabalar benimde polkstkover var o yuzlen tüp bebek ile oldu eşimden de kaynaklı benmde duzenszdir fakat dün gece test yaptm.kaset test baktm negatif sabah poztfti suya tutdum belki idrar kurulmuştur diye hala aynı çizgi duruyor anlamadım inanın
Benim tutdu hamileydim doğum yaptm 7 aylk malesef ikizlermi kaybettim yeni ama şöyle kesinlkle tüp bebekte Kayseri Gökalp öneri öneririm canım çok iyi tüp bebekteBu arada canim nerde yaptirdin tüp bebegi? Önerebilcegin biyermi?
Gecmis olsun canim vede gözün aydin şans nasip tabi.. tsk ederim paylastgn icin benle :)Benim tutdu hamileydim doğum yaptm 7 aylk malesef ikizlermi kaybettim yeni ama şöyle kesinlkle tüp bebekte Kayseri Gökalp öneri öneririm canım çok iyi tüp bebekte