Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamile olabilirsin canım. Ben adetime 5 gün varken yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. T çizgisi bu kadar koyu bile değildi. Ama gebelik testinde çok silik çizgi görmüştüm. Sonra adet günümde ovulasyon testim aynı seninki gibi oldu. Bence gebelik testi yap sen hamile olabilirsin çok büyük ihtimalAdetime bi gün kaldı 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum son yaptığım ovulasyon testi daha da koyu çıktı diğer günlere göre acaba hamilemiyim çok merak ettim böyle olup hamile olan var mı aranızda
İnşallah dediğiniz gibi hamileyimdir 7 aydır deniyoruzBence hamile olabilirsin canım. Ben adetime 5 gün varken yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. T çizgisi bu kadar koyu bile değildi. Ama gebelik testinde çok silik çizgi görmüştüm. Sonra adet günümde ovulasyon testim aynı seninki gibi oldu. Bence gebelik testi yap sen hamile olabilirsin çok büyük ihtimal
Adet olacakmış gibi belirtileriniz de varmıydı sizin benim var ara ara kasıklarım ve belim ağrıyorBence hamile olabilirsin canım. Ben adetime 5 gün varken yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. T çizgisi bu kadar koyu bile değildi. Ama gebelik testinde çok silik çizgi görmüştüm. Sonra adet günümde ovulasyon testim aynı seninki gibi oldu. Bence gebelik testi yap sen hamile olabilirsin çok büyük ihtimal
Adet olacakmış gibi belirtileriniz de varmıydı sizin benim var ara ara kasıklarım ve belim ağrıyorBence hamile olabilirsin canım. Ben adetime 5 gün varken yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. T çizgisi bu kadar koyu bile değildi. Ama gebelik testinde çok silik çizgi görmüştüm. Sonra adet günümde ovulasyon testim aynı seninki gibi oldu. Bence gebelik testi yap sen hamile olabilirsin çok büyük ihtimal
İnşallah canımİnşallah dediğiniz gibi hamileyimdir 7 aydır deniyoruz![]()
Evet hamileliğin adet belirtilerinden çok farkı yok canım. Özellikle adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor hepAdet olacakmış gibi belirtileriniz de varmıydı sizin benim var ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor
Evet hamileliğin adet belirtilerinden çok farkı yok canım. Özellikle adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor hep
Anladım çok teşekkür ediyorum test yapmaya korkuyorum gene çıkmazsa diyeEvet hamileliğin adet belirtilerinden çok farkı yok canım. Özellikle adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor hep
Test yapın bence kesin var epey belirgin t çizgisi korkmayın korkulan başa gelen olurAnladım çok teşekkür ediyorum test yapmaya korkuyorum gene çıkmazsa diye
Yarın bi yapayım o zaman bakalımTest yapın bence kesin var epey belirgin t çizgisi korkmayın korkulan başa gelen olur
Korkma canım pozitif düşün. Bence var çünkü adet günü ikinci çizgi çok silik çıkıyor normalde. Sen yarın sabah muhakkak test yap. Sonucunu at buraya da merak ederiz :) hadi inşallah güzel haberlerle gelAnladım çok teşekkür ediyorum test yapmaya korkuyorum gene çıkmazsa diye
Allah analı babalı büyütsün şimdiden, sağlıkla gelsinAdetime bi gün kaldı 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum son yaptığım ovulasyon testi daha da koyu çıktı diğer günlere göre acaba hamilemiyim çok merak ettim böyle olup hamile olan var mı aranızda
Amin inşallah vardırdaAllah analı babalı büyütsün şimdiden, sağlıkla gelsin![]()
Tabiiki atarım :)Korkma canım pozitif düşün. Bence var çünkü adet günü ikinci çizgi çok silik çıkıyor normalde. Sen yarın sabah muhakkak test yap. Sonucunu at buraya da merak ederiz :) hadi inşallah güzel haberlerle gel
ben de bu şekilde öğrenmiştim hamileliğimi bnce hamilesiniz çünkü git gide koyulaşmış.rabbim gönlünüze göre versin hayırlı haberi buraya yazın. test için adet gününüzü bekleyin bence biraz zor oluyor ama olsun bu heycan güzel.Adetime bi gün kaldı 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum son yaptığım ovulasyon testi daha da koyu çıktı diğer günlere göre acaba hamilemiyim çok merak ettim böyle olup hamile olan var mı aranızda
Amin inşallah ben genede yapmak istiyorum korkum vardı ama ona rağmen yapacağmben de bu şekilde öğrenmiştim hamileliğimi bnce hamilesiniz çünkü git gide koyulaşmış.rabbim gönlünüze göre versin hayırlı haberi buraya yazın. test için adet gününüzü bekleyin bence biraz zor oluyor ama olsun bu heycan güzel.
Korkmayın kısmetse bugün çift çizgili testi atacaksınızAmin inşallah ben genede yapmak istiyorum korkum vardı ama ona rağmen yapacağm
Evet canım hamilesinGaliba hamileyim![]()