S svlsker Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 14 5 1 25 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi svlsker #1 Adetime bi gün kaldı 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum son yaptığım ovulasyon testi daha da koyu çıktı diğer günlere göre acaba hamilemiyim çok merak ettim böyle olup hamile olan var mı aranızda Eklentiler IMG_2133.webp 21,5 KB · Görüntüleme: 127
Adetime bi gün kaldı 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum son yaptığım ovulasyon testi daha da koyu çıktı diğer günlere göre acaba hamilemiyim çok merak ettim böyle olup hamile olan var mı aranızda
S svlsker Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 14 5 1 25 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi svlsker #21 glcnh08 .!.: Evet canım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ediyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
glcnh08 .!.: Evet canım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ediyorum
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2019 5.620 En iyi cevaplar 1 5.100 198 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi svlsker #22 svlsker .!.: Galiba hamileyim Genişletmek için tıkla... Maşallah kan verip takip edin sağlıkla gelsin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
svlsker .!.: Galiba hamileyim Genişletmek için tıkla... Maşallah kan verip takip edin sağlıkla gelsin
S svlsker Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 14 5 1 25 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi svlsker #23 kizinbiri9 .!.: Maşallah kan verip takip edin sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
kizinbiri9 .!.: Maşallah kan verip takip edin sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
U umutcann Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2021 115 29 48 31 26 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi svlsker #24 svlsker .!.: Galiba hamileyim Genişletmek için tıkla... ayyy çok sevindim bnde bu şekilde öğrenmiştim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
svlsker .!.: Galiba hamileyim Genişletmek için tıkla... ayyy çok sevindim bnde bu şekilde öğrenmiştim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
S svlsker Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2024 14 5 1 25 26 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi svlsker #25 umutcann .!.: ayyy çok sevindim bnde bu şekilde öğrenmiştim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim Genişletmek için tıkla... Amin teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
umutcann .!.: ayyy çok sevindim bnde bu şekilde öğrenmiştim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim Genişletmek için tıkla... Amin teşekkür ederim