Acil bakarmısınız

superisi12

Sarellem
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
744
370
123
11 haftalık hamileyim damla şeklinde pembe lekelenme olmuş doktor a gitsem mi çok az lekelenme temizlik yapmıştım

11 haftalık hamileyim damla şeklinde pembe lekelenme olmuş doktor a gitsem mi çok az lekelenme temizlik yapmıştım

git tabi canım benım 5. haftamdakı lekelenmemde bıle hemen progestan dusuk oncelıyıcı ılac verdıler sukur ıyıyız suan ne ollur ne olmaz onlemını al

8 haftalık ken durmuş yani 3 haftadır öyleymiş herhangi bir sebep olabilirmiş belli değil
Peki hiç hissetmedn mi yani mide bulntısı göğüs agrıısı gln gecmişmiydi hamile hissetmiyomuydun kendini canm farklı olan bisey olmadımı gecmiş olsn bu arada Rabbim tekrar yasatmasın

Peki hiç hissetmedn mi yani mide bulntısı göğüs agrıısı gln gecmişmiydi hamile hissetmiyomuydun kendini canm farklı olan bisey olmadımı gecmiş olsn bu arada Rabbim tekrar yasatmasın
aynı şeyi gecen sene yaşadım,malesef hissedemiyorsun bütün belirtiler devam ediyor, ama benim mide bulantılarım çoktu bi anda gecti bulantılar ve benim kanamam bile gelmemişti,aklına böyle bir şey olabilecği gelmiyor ki insanın:(

aynı şeyi gecen sene yaşadım,malesef hissedemiyorsun bütün belirtiler devam ediyor, ama benim mide bulantılarım çoktu bi anda gecti bulantılar ve benim kanamam bile gelmemişti,aklına böyle bir şey olabilecği gelmiyor ki insanın:KK43:
Cok geçmiş olsn canm :KK43: kac haftalıktı pekinsebebi neyms

Back
X