- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
- Konu Sahibi superisi12
11 haftalık hamileyim damla şeklinde pembe lekelenme olmuş doktor a gitsem mi çok az lekelenme temizlik yapmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 haftalık hamileyim damla şeklinde pembe lekelenme olmuş doktor a gitsem mi çok az lekelenme temizlik yapmıştım
Peki hiç hissetmedn mi yani mide bulntısı göğüs agrıısı gln gecmişmiydi hamile hissetmiyomuydun kendini canm farklı olan bisey olmadımı gecmiş olsn bu arada Rabbim tekrar yasatmasın8 haftalık ken durmuş yani 3 haftadır öyleymiş herhangi bir sebep olabilirmiş belli değil
çok üzgünüm Allah bir daha yaşatmasın,üzülme verende Allah alanda Allah,Bebeğin kalbi durmuş kürtaj olcam
aynı şeyi gecen sene yaşadım,malesef hissedemiyorsun bütün belirtiler devam ediyor, ama benim mide bulantılarım çoktu bi anda gecti bulantılar ve benim kanamam bile gelmemişti,aklına böyle bir şey olabilecği gelmiyor ki insanınPeki hiç hissetmedn mi yani mide bulntısı göğüs agrıısı gln gecmişmiydi hamile hissetmiyomuydun kendini canm farklı olan bisey olmadımı gecmiş olsn bu arada Rabbim tekrar yasatmasın
Cok geçmiş olsn canmaynı şeyi gecen sene yaşadım,malesef hissedemiyorsun bütün belirtiler devam ediyor, ama benim mide bulantılarım çoktu bi anda gecti bulantılar ve benim kanamam bile gelmemişti,aklına böyle bir şey olabilecği gelmiyor ki insanın![]()
9 haftamıza girmiştik,patoloji sonucu temiz çıkmıştı,sebep olarak belli bir şey söylemediler herşey sebep olabilr dedilerCok geçmiş olsn canmkac haftalıktı pekinsebebi neyms
Can'ım geçmiş olsun benimde 9+3 te bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum . Patoloji sonucumda temiz . Hayırlısı olsun hakkımızda . Çok zor ama yapacak birşey yok . İnşallah daha sağlıklı bebişlerimiz olur .Bebeğin kalbi durmuş kürtaj olcam
Can'ım sana da geçmiş olsun . İnşallah birdahaki gebeliklerimiz sağlıklı olur .9 haftamıza girmiştik,patoloji sonucu temiz çıkmıştı,sebep olarak belli bir şey söylemediler herşey sebep olabilr dediler
teşekkürler canım çok saol amin inş herkesin gebeliği saglıklı olsunCan'ım sana da geçmiş olsun . İnşallah birdahaki gebeliklerimiz sağlıklı olur .
Peki hiç hissetmedn mi yani mide bulntısı göğüs agrıısı gln gecmişmiydi hamile hissetmiyomuydun kendini canm farklı olan bisey olmadımı gecmiş olsn bu arada Rabbim tekrar yasatmasın