• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmisinizzz

ecemcim11

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
93
19
8
27
Regliye 5 gun var bebetime marka teste resmi siyah beyaz yapimca gozukuyor dun yapptigim testte eklicem sizce varmi

Eklentiler

• IMG_2807.webp
    IMG_2807.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 248EC639-43D7-4FAF-A8ED-699C32F0FCAE.webp
    248EC639-43D7-4FAF-A8ED-699C32F0FCAE.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 54
Beta ilk kana sonra idrara geçiyor yani idrarda çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar. Sürekli test yapıp acaba mı diye düşünmektense kan ver derim yarın
Bende oyle biliyorum ama calisyogim icin gitmem suan mumkun degil en iyisi beklicemde nasl beklim 🤭

Mrb rica etsem bana da bı bakabilir misiniz reglme 1 gün var göğüslerim deli gibi ağrıyor ve kasığımda batma tarzı bisiler var ama testlere guvemiyorum adetimin geçmesini bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20250508_122943.webp
    IMG_20250508_122943.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
Aaa bence gayet gorunuyor kn ver bekleme var gibii 🥰❤️
Emin olamiyorum ya aslında herkez bu aralar yalancı pozitifden bahsetmiş korkuyorum açıkçası yarın zaten regl günüm olmassam veririm inşallah çok sağolun 💙 aslında daha net ama buraya atınca bulaniklasiyor resim nedense umarım üzülmem 🙃

Emin olamiyorum ya aslında herkez bu aralar yalancı pozitifden bahsetmiş korkuyorum açıkçası yarın zaten regl günüm olmassam veririm inşallah çok sağolun 💙 aslında daha net ama buraya atınca bulaniklasiyor resim nedense umarım üzülmem 🙃
Uzulme neden uzuluyorsun cocuk yapilan bisi degil zaten eger benmde pozitifse ben şok cunku korunuyorum ve cocuk dusunmuyoruz ama nasipte varsa yasariz bende de cok oldu yalanci pozitif ama her ay bi umut yada bir korkuyla yapiyoriz testleri bence hic bekleme git varsa ogren

Uzulme neden uzuluyorsun cocuk yapilan bisi degil zaten eger benmde pozitifse ben şok cunku korunuyorum ve cocuk dusunmuyoruz ama nasipte varsa yasariz bende de cok oldu yalanci pozitif ama her ay bi umut yada bir korkuyla yapiyoriz testleri bence hic bekleme git varsa ogren
Teskkur ediyorum bizimki planlı istiyoruz ama bakalım bir kürtajim var umarım Allah çok aratmaz 🌸🙏

Regliye 5 gun var bebetime marka teste resmi siyah beyaz yapimca gozukuyor dun yapptigim testte eklicem sizce varmi
Bence kan vermelisin benim de çok erken belli oldu iki kere test yaptım çıkmadı ertesi gün kan tahlilinde çıktı

Back
X