- 27 Ocak 2024
- 93
- 19
- 8
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben gördüm kaç dakika içinde çıktı acabaRegliye 5 gun var bebetime marka teste resmi siyah beyaz yapimca gozukuyor dun yapptigim testte eklicem sizce varmi
İkiside 10 dk icindeEvet ben gördüm kaç dakika içinde çıktı acaba
O koyultulmus resimdeki bebetime digeride baska marka digeri bana bi kere yalanci pozitif verdi guvenmiyordum ama bebe time hep negatif verdi ilkkez belirsizde olsa ikimci cizgi verdiEvet ben gördüm kaç dakika içinde çıktı acaba
Bence var canım dayanabilirsen adet günü kan ver dayanamam dersen de yarın ver zaten çıkarİkiside 10 dk icinde
5 gun var daha bilemedim smdiden versem cikarmikiBence var canım dayanabilirsen adet günü kan ver dayanamam dersen de yarın ver zaten çıkar
Dayanamayip bidaha yaptim oda bebetime resimdeki gibi cok belirsizBence var canım dayanabilirsen adet günü kan ver dayanamam dersen de yarın ver zaten çıkar
Beta ilk kana sonra idrara geçiyor yani idrarda çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar. Sürekli test yapıp acaba mı diye düşünmektense kan ver derim yarın5 gun var daha bilemedim smdiden versem cikarmiki
Bende oyle biliyorum ama calisyogim icin gitmem suan mumkun degil en iyisi beklicemde nasl beklimBeta ilk kana sonra idrara geçiyor yani idrarda çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar. Sürekli test yapıp acaba mı diye düşünmektense kan ver derim yarın
Aaa bence gayet gorunuyor kn ver bekleme var gibiiMrb rica etsem bana da bı bakabilir misiniz reglme 1 gün var göğüslerim deli gibi ağrıyor ve kasığımda batma tarzı bisiler var ama testlere guvemiyorum adetimin geçmesini bekliyorum
Emin olamiyorum ya aslında herkez bu aralar yalancı pozitifden bahsetmiş korkuyorum açıkçası yarın zaten regl günüm olmassam veririm inşallah çok sağolunAaa bence gayet gorunuyor kn ver bekleme var gibii![]()
Uzulme neden uzuluyorsun cocuk yapilan bisi degil zaten eger benmde pozitifse ben şok cunku korunuyorum ve cocuk dusunmuyoruz ama nasipte varsa yasariz bende de cok oldu yalanci pozitif ama her ay bi umut yada bir korkuyla yapiyoriz testleri bence hic bekleme git varsa ogrenEmin olamiyorum ya aslında herkez bu aralar yalancı pozitifden bahsetmiş korkuyorum açıkçası yarın zaten regl günüm olmassam veririm inşallah çok sağolunaslında daha net ama buraya atınca bulaniklasiyor resim nedense umarım üzülmem
![]()
Teskkur ediyorum bizimki planlı istiyoruz ama bakalım bir kürtajim var umarım Allah çok aratmazUzulme neden uzuluyorsun cocuk yapilan bisi degil zaten eger benmde pozitifse ben şok cunku korunuyorum ve cocuk dusunmuyoruz ama nasipte varsa yasariz bende de cok oldu yalanci pozitif ama her ay bi umut yada bir korkuyla yapiyoriz testleri bence hic bekleme git varsa ogren
Tedirgin olma saglikli bir bireysinki bebek oncesinde tutunmus nasibinde varsa bulur seni bence bekleme kos yaptir boyle kendini yemektenseTeskkur ediyorum bizimki planlı istiyoruz ama bakalım bir kürtajim var umarım Allah çok aratmaz![]()
Sağol canım ya inşallahTedirgin olma saglikli bir bireysinki bebek oncesinde tutunmus nasibinde varsa bulur seni bence bekleme kos yaptir boyle kendini yemektense![]()
Haberini bekliyorumSağol canım ya inşallah![]()
Bence kan vermelisin benim de çok erken belli oldu iki kere test yaptım çıkmadı ertesi gün kan tahlilinde çıktıRegliye 5 gun var bebetime marka teste resmi siyah beyaz yapimca gozukuyor dun yapptigim testte eklicem sizce varmi
5 gun var daha bu yuzden beklemeyi tercih ettim bakalim hayirlisiBence kan vermelisin benim de çok erken belli oldu iki kere test yaptım çıkmadı ertesi gün kan tahlilinde çıktı