Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim de karnım adet olcakms gibi agryor ovulasyon testinde adet günü köyü czgi ckmasi hamilelik belirtisidir dye okumuştum çok heyecanlıym ama bir yandan da korkuyorum adet. Gelecek dyeEvet hamilesin hemen kanda baktır
Bence bide hcg(gebelik)yap o daha doğru sonuç verir,,ovlsyon testleri yumurta takibi içindir çünki yanıltabilir..Arkadaşlar benm regl tarihim dundu bu sabah da ovukasyon testi yaptm bu şekilde ckti szce hamilelik varmıdır
Hamilesin hemen tahlil yaptir hayırlı olsun! !Arkadaşlar benm regl tarihim dundu bu sabah da ovukasyon testi yaptm bu şekilde ckti szce hamilelik varmıdır
Sanrm adet olcam zaten çok agrum başladı snrlerm bozuluyorOvulasyon testi yumurtlama zamaninizi gosteri,bu test hamilelik testi olmadigi icin dogru sonucu vermez.yani bu test sizin iliski icin en uygun oldugunuz tarihi veriyor
canım ovülosyon testleri yanıltıyor lh ölçüğü için belki adete yakın lh yüksek cıkabılır zaten lh yüksekliği yumurtanın çatlamasını engelliyor kaldı kı bazen hcg testleri bile yanıltıyor en doğrusu bugun hastalanmazsan gidip kan vermen veya evde gebelik testı yapmanSanrm adet olcam zaten çok agrum başladı snrlerm bozuluyor
Adet oldum canm ne yazkki moralman cokugum başka da dyvek bseyim yok tesekkur ederm herkesecanım ovülosyon testleri yanıltıyor lh ölçüğü için belki adete yakın lh yüksek cıkabılır zaten lh yüksekliği yumurtanın çatlamasını engelliyor kaldı kı bazen hcg testleri bile yanıltıyor en doğrusu bugun hastalanmazsan gidip kan vermen veya evde gebelik testı yapman