Acil bakarmisinz arkadaslar

Hasret_17

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
101
29
13
32
Arkadaşlar benm regl tarihim dundu bu sabah da ovukasyon testi yaptm bu şekilde ckti szce hamilelik varmıdır

Eklentiler

• Screenshot_20161030-105128.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar benm regl tarihim dundu bu sabah da ovukasyon testi yaptm bu şekilde ckti szce hamilelik varmıdır
Bence bide hcg(gebelik)yap o daha doğru sonuç verir,,ovlsyon testleri yumurta takibi içindir çünki yanıltabilir..

Gebelik yap bencede ovulasyon doğru sonuç vermeyebilir.

Korkma Allah'ın dediği olur o gelecekse engel olamazsın yok gelmeyecekse o da Allah'ın emri sen tevekkül et varsa hemen testini yap VE kendini takip et değer 4500-5000 seviyelerine çıktığında ki bu değere 4 veya 5 gün gibi kısa bir sürede ulaşıyor keseyi görebilirsin kendini de boşuna üzme hemen git öğren

Bu test bişey ifade etmez gebelik testi yaptırın siz

Çok tesekkur ederim ilginiz için :) umarım rabbim güzel sonuçlar verir. Çok istiyorum bi bebegm olsun sağlıklı hayrlisyla .bir sorum daha olacaktı . Adet gunumden bir gün önce akşam yemekten sonra gebelik tef yaptm fakat tek çizgi ckmsti . Bunun aclk yada toklukla ilişkisi varmdr etkilermi sonucu? Byandan da dusunyorum eğer olsaydı çıkardı silik de olsa bi çizgi dye fakat bi ckmazdaym bende çözemedin

Sabah ilk idrarla yapılan gebelik testi daha doğru sonuç veriyor. Ovülasyon testi hakkında bir bilgim yok

Ovulasyon testi yumurtlama zamaninizi gosteri,bu test hamilelik testi olmadigi icin dogru sonucu vermez.yani bu test sizin iliski icin en uygun oldugunuz tarihi veriyor

Sanrm adet olcam zaten çok agrum başladı snrlerm bozuluyor
canım ovülosyon testleri yanıltıyor lh ölçüğü için belki adete yakın lh yüksek cıkabılır zaten lh yüksekliği yumurtanın çatlamasını engelliyor kaldı kı bazen hcg testleri bile yanıltıyor en doğrusu bugun hastalanmazsan gidip kan vermen veya evde gebelik testı yapman

Adet oldum canm ne yazkki moralman cokugum başka da dyvek bseyim yok tesekkur ederm herkese

Hayırlı olsun canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ama sen yine de kesin bilgi için kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…