• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınz

sogukbaklava52

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
155
12
18
24
13•aylık kızım 85cm bazadan düştü.
ikimizde uyuyorduk beni gecip yere yüz üstü kötü bir şekilde düşmüş.yere düşme ve aglama sesiyşe uyandım. dişleri hafif dudağını kesmiş burnundanda hafif kanlısu geldi. baktım vucudunda bişi yoktu sadece alnı kızarmış dudagı kızarmısmdişi az bişi kanamıstı. harketlerini 3-4saat gözlemledim tuhaflık yok gülüyo oynuyo . korkuyorum sizce bişey olmusmudur napmam lazım hastane baya uzak köydeyiz 😔🙏

Fiskirir tarzda kusma, bakışlarda boşluk anlamsız bakma, normal uyku vakit ve saatlerden bağımsız uykuya meyil, günlük kaka yapıyorsa yaptığı kazanın rengi kıvamına dikkat etin ilk 24 saat içinde sorun gorulmezse korkuyu atın üstünüzden. Yukarıdaki belirtilerden en az biri olursa asla ama asla beklemeden acile gidin
Geçmiş olsun

Fiskirir tarzda kusma, bakışlarda boşluk anlamsız bakma, normal uyku vakit ve saatlerden bağımsız uykuya meyil, günlük kaka yapıyorsa yaptığı kazanın rengi kıvamına dikkat etin ilk 24 saat içinde sorun gorulmezse korkuyu atın üstünüzden. Yukarıdaki belirtilerden en az biri olursa asla ama asla beklemeden acile gidin
Geçmiş olsun
teşekkürler🙏

Back
X