Acil bakarmsnz

Fatos0138

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
61
13
18
23
Selamünaleyküm kızlar ben iki hafta önce hastaneye gittim bir buçuk senedir evliyim çocuğum olmadi polikistik over teşhisi konuldu doktorum öğün yumurtlama gunumde olduğumu ve sık iliskiye girmemi söyledi o gün ilişkim oldu fakat iki üç gün sonra adet oldum adetim bitti ama meme hassasiyeti sirt agrisi ve ara ara migde bulantisi akintim var acaba birswy olabilirmi lütfen yardım edin...

Selamünaleyküm kızlar ben iki hafta önce hastaneye gittim bir buçuk senedir evliyim çocuğum olmadi polikistik over teşhisi konuldu doktorum öğün yumurtlama gunumde olduğumu ve sık iliskiye girmemi söyledi o gün ilişkim oldu fakat iki üç gün sonra adet oldum adetim bitti ama meme hassasiyeti sirt agrisi ve ara ara migde bulantisi akintim var acaba birswy olabilirmi lütfen yardım edin...
Adet olmazdınız 15 gün içinde,eğer gebelik olsaydı. Adetiniz normal bir adet miydi

Ya tuhaftı aslında parlak kırmızıydu hiç pıhtı falanda yoktu polikistik over olduğum için düzensiz adet oluyorum iki aydan sonra adet gördüm

Polikistik over olduğum için acaba hamilelik olabilirmi çünkü göğüslerimde çok fazla hassasiyet var

Evde test yaptınız mı? Erken gebelik testini Bi deneyin en azından. Kan da daha net belli olur ama.

Ya bilmiyorum doktor yumurtlama günün dedikten sonra adet olunca bittikten sonra goguslerimde falan hassasiyet olunca acaba varımdır diye kararsızım ve çok korkuyorum çünkü sürekli hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum

Back
X