acil bakin beta hcg

Syba

O BENİM "pıt pıt "ATAN İKİNCİ KALBİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.449
2.745
133
30
beta hcg adet gununun 15 gun gecikmesyle 981 cikti. bir gun ara ile 1280 çıktı. nasil ?

beta hcg adet gununun 15 gun gecikmesyle 981 cikti. bir gun ara ile 1280 çıktı. nasil ?
Bir gün durup ertesi gün mü verdin kan yoksa 1 gün ara yok mu? Tam kan verdiğin günleri yazar mısın bir

Bir gün durup ertesi gün mü verdin kan yoksa 1 gün ara yok mu? Tam kan verdiğin günleri yazar mısın bir
sali gunu yaptırdım. 981 cikti doktor hyrli olsun dedi. bide bugun yaptırdım 1280 çıktı. arkadasm doktoruna sordu normal dedi amA bnde

sali gunu yaptırdım. 981 cikti doktor hyrli olsun dedi. bide bugun yaptırdım 1280 çıktı. arkadasm doktoruna sordu normal dedi amA bnde

E normal, 2 güne bir ikiye katlar. yarın gitsen 1900lerde görürsün.

Allah gönlüne göre versin. İnş hamilesindir ama ilgili yere konu açın lütfen .

çok teşekkür ederimm cvp verem arkadaşlar
. Allah razi olsun. diger arkadaşlar bidakine soz burda acmicm. demek ki herkes yanlış yerde açıyor sizde ban patlamayin :)

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Back
X