Sivilceli Ciltler Acil bakın çok önemli ve çok acil

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Avrilll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
46
2
48
Sivilcelerim için acnegen ya da zoretanin kullanmayı düşünüyorum ve dermatoloğa gidip yazdırmam biraz imkansız sizce sağlık ocağına gidip yazdırabilir miyim bilgisi olan....

o dedigin ilaclarda roaccutane turu ilaclarsa saglik ocaginda yazmazlar hatta devlet hastanesinde bile yazmazlar benim bildigim.arastirma hastanelerinde yazdiracan heralde

yazarlar mı yazmazlar mı bilmiyorum ama uzman doktora yazdırmanı öneririm. iyi olsun derken daha kötü olmasın dikkat et

canim bide benim basimdan geceni soyluyum sana.bende aknetrent alacaktim.hatta aldim daha evde duruyor.kullanmaya cesaret edemedim.sonra devlet hastanesinde doktor gulsuyu karisimli su verdi.6 aydir falan cok sukur sivilcem yok

herlade 6 ayı geçti.ama yanında clındoxyl verdi.2 ay beraber kullandım.sivilceler hep geçti.sonra sadece bu suyu tonik niyetine hergün kullanıyorum.sivilceler çıkmaya çalışıyo ama bunu sürünce geri gidiyorlar.çok şükür iyiki o hapı kullanmamışım.çünkü ne yapsam geçmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…