Acil bakın hamilelikte sıkıntım var mı

malatya4402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
20
1
1
23
Merhaba acil cevap bekliyorum telaşlıyım 6 haftalık hamileyim değerim 4300 ama doktor muayene de kese ti görmedi dış gebelik olabilir diyor başka doktora gittim varla yok arasında dedi belli değil ded kanaman olunca gel dedi lekelenmem var yerleşmemi yok sa başka şeyler mi

Merhaba acil cevap bekliyorum telaşlıyım 6 haftalık hamileyim değerim 4300 ama doktor muayene de kese ti görmedi dış gebelik olabilir diyor başka doktora gittim varla yok arasında dedi belli değil ded kanaman olunca gel dedi lekelenmem var yerleşmemi yok sa başka şeyler mi
Kanama varsa mutlaka doktora gidin

Merhaba. Sakın ihmal etmeyin gerekirse başka doktora da gidin ilaç başlasınlar bence ne olur ne olmaz. Önemli olan kanın kırmızıya dönmemesi ve ağrı olmaması.

Yerleşme olabilirmi sizce
6.haftada hala yerleşme olur mu bilmiyorum ama geç döllenme vs olduysa belki hala yerleşme devam ediyordur ondan emin değilim. Ama leke pembe de olsa kahve de olsa ne olur ne olmaz bence progestan başlanmalı. Tabi doktor daha iyi bilir siz takipte kalın kanama rengi değişiyor mu ağrı var mı vs bakın önleminizi alın. İnşallah sorunsuz geçer gider 🙏🏼

Lekelenme gebelikte olması normal ama bence doktorunuzla görüşün ihmal etmeyin. İçinizi ferah tutun ama geç döllenme vs gibi bişey olduysa haftanız erken olduğu için görünmeyebilir. Kese bebek görüntüsünün hcg ile değil haftanızla alakası var çünkü. Değerinizde düşük değil zaten olası bir değer. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz 🌸

Merhaba acil cevap bekliyorum telaşlıyım 6 haftalık hamileyim değerim 4300 ama doktor muayene de kese ti görmedi dış gebelik olabilir diyor başka doktora gittim varla yok arasında dedi belli değil ded kanaman olunca gel dedi lekelenmem var yerleşmemi yok sa başka şeyler

Geçmiş olsun eğer dış gebelik riski varsa lütfen iyi bir doktora gidin çok riskli olabilir Allahım inşallah mucize olur önemli olan sizin sağlığınız

Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim kahverengi lekelenmem fazla2 hafta önceye kese görünmemişti vajinal baktığında göründü ama betam yüksek 4400 ve Şuan 2 haftadır kahverengi lekelenmem var sizce korkmalımıyım

Lekelenme gebelikte olması normal ama bence doktorunuzla görüşün ihmal etmeyin. İçinizi ferah tutun ama geç döllenme vs gibi bişey olduysa haftanız erken olduğu için görünmeyebilir. Kese bebek görüntüsünün hcg ile değil haftanızla alakası var çünkü. Değerinizde düşük değil zaten olası bir değer. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz 🌸
Teşekkürler

Back
X