Testin canını çıkarmışsınız sizde de var maşallahBana da bakar mısınız? Çok heyecanlandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin canını çıkarmışsınız sizde de var maşallahBana da bakar mısınız? Çok heyecanlandım
Kendiliğinden yapışkanı kalktı bir şey yapmadım kiTestin canını çıkarmışsınız sizde de var maşallah
Ay ben gördüm regle kaç gün varBana da bakar mısınız? Çok heyecanlandım
Bu testler kagit test zatenTestin canını çıkarmışsınız sizde de var maşallah
Hayır denemedim daha erken aslında regl ağrısı gibi ağrı yaşadığım için test yaptım. Her zamankinden farklı şeyler yaşıyorum. belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor çekilme var vs. açıkçası bu kadarı normal mi erken gebelikte onu da bilmiyorum. Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vereyim en doğrusu o ama ağrım şiddetlenirse acilden de gidebilirim.Merhaba baska Marka Ile denedinizmi
Aynı şeyler bende de var canım yedi günüm var benim de dün yaptım çok erken diye çok kale almadım ama negatifti benimki gidince bilgi verir misin bize de ama seninki benim paylaştığım teste göre çok daha belirgin benim çok zor görünüyordu ama negatif olduHayır denemedim daha erken aslında regl ağrısı gibi ağrı yaşadığım için test yaptım. Her zamankinden farklı şeyler yaşıyorum. belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor çekilme var vs. açıkçası bu kadarı normal mi erken gebelikte onu da bilmiyorum. Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vereyim en doğrusu o ama ağrım şiddetlenirse acilden de gidebilirim.
Merhaba, hastaneye gitme işini erteledim reglim gecikince gideceğim. 48 saatte bir kan verme işi kısmı canımı sıkıyor. Bunu yaşamak istemiyorum. Anksiyetik bir tipim zaten maalesef :) o nedenle dün akşam tekrar test yaptım predictor early idi sanırım epey pahalı bir marka :) onunla test yaptım silik pozitif geldi. Ben de artık beklemeye karar verdim mutluyum ama Allah nasip ettiyse yaşayacaktır zaten. Bir hafta kadar sonra kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Umarım sizinde sonucunuz pozitif olur her şey gönlünüzce olsun siz de haber edin lütfen sonucuAynı şeyler bende de var canım yedi günüm var benim de dün yaptım çok erken diye çok kale almadım ama negatifti benimki gidince bilgi verir misin bize de ama seninki benim paylaştığım teste göre çok daha belirgin benim çok zor görünüyordu ama negatif oldu
Hayır denemedim daha erken aslında regl ağrısı gibi ağrı yaşadığım için test yaptım. Her zamankinden farklı şeyler yaşıyorum. belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor çekilme var vs. açıkçası bu kadarı normal mi erken gebelikte onu da bilmiyorum. Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vereyim en doğrusu o ama ağrım şiddetlenirse acilden de gidebilirim.
Dpo kaç gibi nasıl belirtiler yaşadınızHayır denemedim daha erken aslında regl ağrısı gibi ağrı yaşadığım için test yaptım. Her zamankinden farklı şeyler yaşıyorum. belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor çekilme var vs. açıkçası bu kadarı normal mi erken gebelikte onu da bilmiyorum. Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vereyim en doğrusu o ama ağrım şiddetlenirse acilden de gidebilirim.
dpo 7 gibi aslında ağrılar başladı. hafif regl ağrısı şeklinde kasık ağrılarım oldu hafifti. dpo 9 gibi tek bacak ağrısı çekme batmalar yaşadım. sonra dpo 10-11 gibi de sanırım zaten test yaptım ilk yaptığım testi akşam yapmıştım o kadar belirsiz çıktı ki dedim kafayı yedim herhalde sonra sabah idrarı ile yaptım ve bu kez gerçekten belirgindi. en son dün akşam yaptım test predictor early ile bu kez de herkesin göreceği şekilde geldi ama 3-4 gündür ağrım var baya baya regl ağrısı yaşıyorum. Bu açıkçası beni korkutuyor biraz ama kanama ya da duramayacak bir ağrım olmadığı sürece sakin kalmalıyım düşüncesindeyim.Dpo kaç gibi nasıl belirtiler yaşadınız
Anladım inşallah sağlıkla ilerler kanama olmadıkca korkma bazen hafif lekelenme bile olabilir miş. Bende dpo 4 ovülasyon testi yaptım bu ay bakalım inşallah olur benim dedpo 7 gibi aslında ağrılar başladı. hafif regl ağrısı şeklinde kasık ağrılarım oldu hafifti. dpo 9 gibi tek bacak ağrısı çekme batmalar yaşadım. sonra dpo 10-11 gibi de sanırım zaten test yaptım ilk yaptığım testi akşam yapmıştım o kadar belirsiz çıktı ki dedim kafayı yedim herhalde sonra sabah idrarı ile yaptım ve bu kez gerçekten belirgindi. en son dün akşam yaptım test predictor early ile bu kez de herkesin göreceği şekilde geldi ama 3-4 gündür ağrım var baya baya regl ağrısı yaşıyorum. Bu açıkçası beni korkutuyor biraz ama kanama ya da duramayacak bir ağrım olmadığı sürece sakin kalmalıyım düşüncesindeyim.
Anladım inşallah sağlıkla ilerler kanama olmadıkca korkma bazen hafif lekelenme bile olabilir miş. Bende dpo 4 ovülasyon testi yaptım bu ay bakalım inşallah olur benim de
Umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınız siz de Allah isteyen herkese nasip etsinAnladım inşallah sağlıkla ilerler kanama olmadıkca korkma bazen hafif lekelenme bile olabilir miş. Bende dpo 4 ovülasyon testi yaptım bu ay bakalım inşallah olur benim de
Burda bariz gözüküyor 2. Çizgi5 gün var. Bu sabah yaptığım testte bir tık daha görünür. Bu testler güvenilir mi acaba