E ebruyeni Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 7 0 1 26 Pazar 14:33 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyeni #1 9 gün adetim gecikti test negatif belim baldirlarim çok ağrıyor acaba neden mevsim geçişleri adet olmamam bundan kaynaklimu acaba
9 gün adetim gecikti test negatif belim baldirlarim çok ağrıyor acaba neden mevsim geçişleri adet olmamam bundan kaynaklimu acaba
melllleek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 898 203 33 Pazar 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyeni #2 ebruyeni .!.: 9 gün adetim gecikti test negatif belim baldirlarim çok ağrıyor acaba neden mevsim geçişleri adet olmamam bundan kaynaklimu acaba Eki Görüntüle 3650290 Genişletmek için tıkla... Testi yeni mi yaptın onun için yanlış sonuç almış olabilirsin sabah ilk idrarın la yapman lazım
ebruyeni .!.: 9 gün adetim gecikti test negatif belim baldirlarim çok ağrıyor acaba neden mevsim geçişleri adet olmamam bundan kaynaklimu acaba Eki Görüntüle 3650290 Genişletmek için tıkla... Testi yeni mi yaptın onun için yanlış sonuç almış olabilirsin sabah ilk idrarın la yapman lazım
E ebruyeni Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 7 0 1 26 Pazar 14:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyeni #3 melllleek .!.: Testi yeni mi yaptın onun için yanlış sonuç almış olabilirsin sabah ilk idrarın la yapman lazım Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarimla yaptım
melllleek .!.: Testi yeni mi yaptın onun için yanlış sonuç almış olabilirsin sabah ilk idrarın la yapman lazım Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarimla yaptım
melllleek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 898 203 33 Pazar 14:54 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruyeni #4 ebruyeni .!.: Sabah ilk idrarimla yaptım Genişletmek için tıkla... Bi kaç gün daha bekle olmasan kan ver
ebruyeni .!.: Sabah ilk idrarimla yaptım Genişletmek için tıkla... Bi kaç gün daha bekle olmasan kan ver