Acil bakın lütfen yanlış olabilir mi

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
1.479
459
73
İdrarı damlatır damlatmaz anında 2. Çizgi çıktı bugün adetimin birinci günü ama olmadım yalancı pozitif değildir demi

Eklentiler

• 8A41F416-E842-4C0C-9FCB-301B64C9D811.webp
    8A41F416-E842-4C0C-9FCB-301B64C9D811.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 87
Çok net ben burdayım diye bağırıyor bence bebişiniz kan verin netleşsin🥰🙏🏻🥳tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻🥰
Ay inşallah güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. birazdan kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklı bi şekilde benimledir bir dış gebeliğim var şuan allak bullak oldum elim ayağım titriyor🥹

Ay inşallah güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. birazdan kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklı bi şekilde benimledir bir dış gebeliğim var şuan allak bullak oldum elim ayağım titriyor🥹
Dualarım sizinle inşallah sağlıkla kucağınıza alın bana da dua etmeyi unutmayın lütfen gebelerin duası kabul olurmuş🤭bi kaybım var bebek istiyorum bende 🥰🙏🏻lütfen kan sonucunu da yazın çok merak ettim

Ben dayanamicam şimdi kan vermeye gidiyorum :) belirtin var mı
Göğüslerim aşırı dolgun, ara ara gelen sancım ve kasık batması var. Bir kaç gündürde kabızım. Başka bi belirtim yok şuan bende pazartesi kan vereceğim. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah 🥰

Dualarım sizinle inşallah sağlıkla kucağınıza alın bana da dua etmeyi unutmayın lütfen gebelerin duası kabul olurmuş🤭bi kaybım var bebek istiyorum bende 🥰🙏🏻lütfen kan sonucunu da yazın çok merak ettim
Etmez olurmuyum rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda🥰 kan sonucum da 91 çıktı canım

Merhabalar adetime 5 gün var göğüs ağrım var dün kasıkta batma oldu bu gün kalktığımda aşırı âdet olacakmış im gibi Bir ağrı oldu acaba hamile miyim yada gebelik idrar testi yapsam çıkar mı bilgilendiriniz lütfen

Merhabalar adetime 5 gün var göğüs ağrım var dün kasıkta batma oldu bu gün kalktığımda aşırı âdet olacakmış im gibi Bir ağrı oldu acaba hamile miyim yada gebelik idrar testi yapsam çıkar mı bilgilendiriniz lütfen
Bence biraz daha bekleyin şimdi silik çıkma ihtimali var öyle olunca insanın psikolojisi daha çok bozuluyor var mı yok mu diye bence tam beklenilen adet günün de yapın

Back
X