Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net ben burdayım diye bağırıyor bence bebişiniz kan verin netleşsinİdrarı damlatır damlatmaz anında 2. Çizgi çıktı bugün adetimin birinci günü ama olmadım yalancı pozitif değildir demi
Bencede pozitif, 2.günü benimde böyle çıktı. Bende henüz kan vermedim.İdrarı damlatır damlatmaz anında 2. Çizgi çıktı bugün adetimin birinci günü ama olmadım yalancı pozitif değildir demi
Ay inşallah güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. birazdan kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklı bi şekilde benimledir bir dış gebeliğim var şuan allak bullak oldum elim ayağım titriyorÇok net ben burdayım diye bağırıyor bence bebişiniz kan verin netleşsintebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Ben dayanamicam şimdi kan vermeye gidiyorum :) belirtin var mıBencede pozitif, 2.günü benimde böyle çıktı. Bende henüz kan vermedim.
Dualarım sizinle inşallah sağlıkla kucağınıza alın bana da dua etmeyi unutmayın lütfen gebelerin duası kabul olurmuşAy inşallah güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. birazdan kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklı bi şekilde benimledir bir dış gebeliğim var şuan allak bullak oldum elim ayağım titriyor![]()
Hayırlı olsun yalancı pozitif değil bariz belli hamilesinİdrarı damlatır damlatmaz anında 2. Çizgi çıktı bugün adetimin birinci günü ama olmadım yalancı pozitif değildir demi
Göğüslerim aşırı dolgun, ara ara gelen sancım ve kasık batması var. Bir kaç gündürde kabızım. Başka bi belirtim yok şuan bende pazartesi kan vereceğim. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahBen dayanamicam şimdi kan vermeye gidiyorum :) belirtin var mı
Kan verdiniz mi? Çıktı mı sonuçlarınızBen dayanamicam şimdi kan vermeye gidiyorum :) belirtin var mı
Etmez olurmuyum rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamandaDualarım sizinle inşallah sağlıkla kucağınıza alın bana da dua etmeyi unutmayın lütfen gebelerin duası kabul olurmuşbi kaybım var bebek istiyorum bende
lütfen kan sonucunu da yazın çok merak ettim
Evet 91 çıktıKan verdiniz mi? Çıktı mı sonuçlarınız
Korkuyorum test yapayımUmitlenmek te istemiyorum sonra çıkmazsa üzülürüm
Hayırlı olsunEtmez olurmuyum rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamandakan sonucum da 91 çıktı canım
miratechMasallah testin markasi neydi
Bence biraz daha bekleyin şimdi silik çıkma ihtimali var öyle olunca insanın psikolojisi daha çok bozuluyor var mı yok mu diye bence tam beklenilen adet günün de yapınMerhabalar adetime 5 gün var göğüs ağrım var dün kasıkta batma oldu bu gün kalktığımda aşırı âdet olacakmış im gibi Bir ağrı oldu acaba hamile miyim yada gebelik idrar testi yapsam çıkar mı bilgilendiriniz lütfen