Acil bakın lütfen yanlış olabilir mi

Peki belirtilerin beninki ile aynı miydi
Ben hastalanmıştım ateş falan her yerim ağrıyordu o yüzden belirti tam olarak kestiremiyorum ama yoğun beyaz akıntı vardı hala da var
Anladım yüce mevlam inşallah kucağına da almayı nasip eder mevlam kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Peki belirtilerin beninki ile aynı miydi

Anladım yüce mevlam inşallah kucağına da almayı nasip eder mevlam kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah benim korkum da daha geçmiş sayılmaz bir dış gebeliğim var keseyi kalp atışını görmeden tam anlamıyla sevinemiyorum da. Sayısız femara klomen çatlama iğnesi kullandım 2 aşılama yapıldı 2 si de negatif oldu bir ay ara verildi kendiliğinden oldu demekki gerçekten vakti zamanı var 5 yıldır çabalarım rabbim bekleyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Şuan hamilesin bu mübarek ramazan ayında bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur lütfen benim de bebeğim olsun ne olur adetim geciksin bende fotoğraf atacam

Amin amin inşallah benim korkum da daha geçmiş sayılmaz bir dış gebeliğim var keseyi kalp atışını görmeden tam anlamıyla sevinemiyorum da. Sayısız femara klomen çatlama iğnesi kullandım 2 aşılama yapıldı 2 si de negatif oldu bir ay ara verildi kendiliğinden oldu demekki gerçekten vakti zamanı var 5 yıldır çabalarım rabbim bekleyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah sağlıklı dır

Şuan hamilesin bu mübarek ramazan ayında bana da dua edin hamilelerin duası kabul olur lütfen benim de bebeğim olsun ne olur adetim geciksin bende fotoğraf atacam
Etmem mi dua bekleyen herkese dua ederim. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

İnşallah sağlıklı Bir bebektir içinizi rahat tutun stres filan yapmayın inşallah herşey yoluna gider çok yeni daha her halde kaç haftalık

İnşallah doktordan güzel haberini duyarsın inşallah rabbim kalp atışını sesini de sana duyurur yüce mevlam sen büyüksün
Amin amin inşallah 🌸 inşallah sen de test yaptım pozitif diye sevinerek bizimle paylaşırsın canım dört gözle senden gelecek güzel haberi bekliyorum ❤️

Back
X