Acil bakın lütfen

hasretimsin_x

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
218
23
118
Ankara
Arkadaşlar 8 gün önce ameliyat oldum.dun alçım alındı.burnum kalın derili müthiş sisti kütük gibi burnum şişlikler nasıl geçer .ödem atmak için ne icsem ne yesem bi yardım etmeniz.

Buz kompreksini duymuştum.ama 21 günde kadar devam ediyor şişlik olması normal .doktoruna sorsaydin

Ödem atmak için ananas,yeşil yapraklısebzeler,günde 3bardak kiraz sapı ve mısır püskülü içerenbitki çayları,ılık su öneririm.

bromelain diye bi madde var ananasta bulunuyor ben onun etkisini duymuştum forumdada yazıyor.. onun hapını alabilirsin yada direkt ananas yiyebilirsin. tuzdan sigaradan alkolden uzak dur bol bol su iç

Günde bir bromelain içtim bir kutu hergün yeşil çay içtim kiraz sapı mısır püskülü maydonoz limon tarçın bol su tükettim üç ay oldu hala hiç bir ödem İnmemiş gibi şiş yüzüm

Odemin tek ilaci sabir ve zaman ne yazik ki onun disinda sureci hizlandiracak onerileri arkadaslar vermis zaten. Gecmis olsun:)
Benim ilk ameliyatimin ertesi gunu tamponlar alinmis 2gun sonra da banyo yapmistim ama burda bircok kişi 1hafta kadar tamponu muhafaza ediyor. Simdi 2.ameliyatimi olacağım, korkuyoruuuum

Merhaba.Ananas öneriyorum ödem için.Buz uygulaması yapabilirsin ama derinle direk temas ettirmeden araya tülbent koyarak.Buzluktan alacagın bezelye gibi bişeyle uygulayabilirsin yada jel buzla.Ama çok ağır olmamalı göz kapaları alna uygula saat başı 15dakika geçmiş olsun:)

Back
X