Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hemen ara ben aynı durumu yaşadım ve aradım 155 polis sadece kavganın oduğu adresi sordu ismimi filan sormadı ve geldi en azından adamın gözü korksun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagolun arkadaslar aradik, yirmi dakika oldu gelirler mi bilmiyorum. Sesler de kesildi, ust komsu cesaret edip kapisina gitti rahatsiz oluyoruz diye. Kadini da gormus sag salim. Biz aradik, bakalim gelecekler mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adam normal degil dedigim gibi. Ben de cok isterim mudahale etmek de basima bir sey gelebilir, gereksiz cesurlugun alemi yok... polis aradik, sesler de kesildi. Umarim darp konusunda bir sey vardir ispat edilebilir
Polise kendinizle ilgili bir sey soylemeyin, sorarlarsa da acik acik basimiza bela almak istemiyoruz deyin.
Eger ortada bir siddet durumu varsa aramalisiniz bence cowgirl, kadin sikayetci olmasa dahi adam cekinir, tirsar...
Siz uzerinize duseni yapin derim...
Ilk degil bu canim. Acikcasi kaniksadik, adam evden attikca annem eve aldi falan ama kadin hala kocam da kocam derken biz de karismadik. Babam da boyle durumlardan korkan biri, basimiza dert aliriz dedigi icin hakli cikarsa diye aramamistik. Artik vicdanim elvermedi, bi sonuc cikacagini sanmam ama olsun
Ilk degil bu canim. Acikcasi kaniksadik, adam evden attikca annem eve aldi falan ama kadin hala kocam da kocam derken biz de karismadik. Babam da boyle durumlardan korkan biri, basimiza dert aliriz dedigi icin hakli cikarsa diye aramamistik. Artik vicdanim elvermedi, bi sonuc cikacagini sanmam ama olsun
Ben uzuluyorum bu kadinlara ya, yazik gercekten, bagimli demek ki kadin, ya da gorus, bakis acisi o kadar...
Hayvanin tekinin elinde yari siddet, yari cehalet hayat geciriyor...
Neyse dedigim gibi elinizden bundan fazlasi gelmez canim, siz her zaman yapilmasi gerekeni yapmissiniz, ama secim sonucta onun...
Umarim polis sayesinde son bulur, gecmis olsun
Polise durumu en vahim haliyle anlatın.
Benim yaşadığım şehirde polis pek oralı olmuyor.
Ben birkeresinde sizin gibi aradım polis 15 dk sonra geldi.Geldiklerinde adam kadını içeri kilitlemiş kendiside don paça pencereye çıkmış intihar numarası yapıyordu.
Bir yakınım anlattı , yan binadan gelen seslerden dolayı bir çok komşu polisi arıyor . Polis gelip gitmiş .
Daha sonra yine gürültüler , bağırışlar ama polisi tekrar aramamışlar . Kimi nasılsa polis bir şey yapmıyor , kimi de başkası aramıştır mutlaka diye . Sonuç maalesef o gece adam , karısı ve çocuklarını öldürüyor . Olay basına da yansıdı .