Pemppeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 568 137 18 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #1 Duphaston içerken kırmızıya yakın lekelenme normal mi 5 haftalık gebeyim
A Astrologsero Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2022 1.222 2.403 63 27 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #2 alp00 .!.: Duphaston içerken kırmızıya yakın lekelenme normal mi 5 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum bende kanama vs hiç bişey yapmadı bence acile gözükün i
alp00 .!.: Duphaston içerken kırmızıya yakın lekelenme normal mi 5 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum bende kanama vs hiç bişey yapmadı bence acile gözükün i
Pemppeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 568 137 18 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #3 Astrologsero .!.: Bende kullanıyorum bende kanama vs hiç bişey yapmadı bence acile gözükün i Genişletmek için tıkla... Gözüktüm şimdi rahim ağzı kapalı kese bozulmamış kanama alanı yok dedi neden oldu anlamadjm
Astrologsero .!.: Bende kullanıyorum bende kanama vs hiç bişey yapmadı bence acile gözükün i Genişletmek için tıkla... Gözüktüm şimdi rahim ağzı kapalı kese bozulmamış kanama alanı yok dedi neden oldu anlamadjm
A Astrologsero Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2022 1.222 2.403 63 27 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Pemppeee #4 alp00 .!.: Gözüktüm şimdi rahim ağzı kapalı kese bozulmamış kanama alanı yok dedi neden oldu anlamadjm Genişletmek için tıkla... Pazartesi doktorunuzu arayın sağlama alın işinizi bence
alp00 .!.: Gözüktüm şimdi rahim ağzı kapalı kese bozulmamış kanama alanı yok dedi neden oldu anlamadjm Genişletmek için tıkla... Pazartesi doktorunuzu arayın sağlama alın işinizi bence