acil bakın

emrcgdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
35
14
3
35
Iyi geceler hanımlar 9 aylık bebeğim çok öksürüyor balgam var belli hırıltısı da var burnunda doktor şurup verdi ama fayda etmiyor evde bişi yapabilir miyim

Iyi geceler hanımlar 9 aylık bebeğim çok öksürüyor balgam var belli hırıltısı da var burnunda doktor şurup verdi ama fayda etmiyor evde bişi yapabilir miyim
Bol bol emzirmeli, burnunu serum fizyolojik damlayla açık tutmalısınız. Sakın bal vermeyin. Öksürük için ev tarifleri var ama çoğu bal içeriyor.Emme kısmı sıvı alması için çok gerekli. Bir de doktorun verdiği ilaçları düzgün bir şekilde kullanın. Geçmiş olur inşallah.

Bol bol emzirmeli, burnunu serum fizyolojik damlayla açık tutmalısınız. Sakın bal vermeyin. Öksürük için ev tarifleri var ama çoğu bal içeriyor.Emme kısmı sıvı alması için çok gerekli. Bir
Çok sağol canım o öyle öksürdükce canımdan can gidiyo pekmez balgam söker diyolar versem mi bilemedim burnunu açık tutmaya çalışıyorum bütün gün uyumadı zar zor daldı gwne devam ediyor uyandırmaya kıyamıyorum

Başı biraz yukarda yatsın .nefes alması daha kolay olur. Pekmez verilebilir ama uyanınca verilir. Uyurken rahatsız etmeyin. belliki bu gece zor geçecek. Yarın daha iyi olur inşallah.

otri bebe ile burnunu çekersen burnu açılır. Birde yastığına ve yakasına damlatılan damlalar çok iyi oluyor çocukların nefeslerini açmak için. ben öksürük için ayağını altına masaj yaparak vicks sürüp çorabını giydirip uyutuyordum 6. ayından sonra. Vicks 2 yaş altı çocuklara kullanılmamalıdır diyor ama ben kullanıyordum sadece ayak altına. şuan 3 yaşında ve göğsüne sırtına da sürüyorum artık gerektiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…