acil bakinn nolur

Syba

O BENİM "pıt pıt "ATAN İKİNCİ KALBİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.449
2.745
133
30
3 sene sonra gebe kaldjm derkn. beta hcg değerleri.gecen sali 981 persembe 1280 ve bgun ki kan tahlili 1550. cok az artis var . doktor ultrasondan bakti. kese gözükmüyor dedi.tabi bu en son ki sonuctan hbri yok. sonucu görünce kimyasal gebelik bi ihtimal dıs gebelik olabilir dedi. seni korkutmak uzmek icin degil bilgilendirmek icin söylüyorum dedi. çarşamba gunu bidaha gidicem. bnm gibi olup gebeligi normal seyirde süren varmi. d

değerler de aslinda bana çok az gldi. kndimde onceden arastirmstimm değerlrn nasıl yükseldgiini fln. doktordan da boyle birşey demesini bkliyordum ama ins birsey olmaz.

Yine de birden fazla doktora görünmekte fayda var canim

yine kan testi yapalım . olmazsa alttan muayene ederm dedj. ins. birşey cikmaz.. o kadar cok bekledim ki bu zamanı

yine kan testi yapalım . olmazsa alttan muayene ederm dedj. ins. birşey cikmaz.. o kadar cok bekledim ki bu zamanı

hayırlısı olsun inşallah canım. Kürtaj filan derse başka doktorlardan görüş almadan sakin yaptırma demek istedim. Bir tanıdığımin başına geldi de. Bebek yok kürtaj yapmamız lazim demiş doktor sonra başka doktora muayene olunca kanlı canlı bebeği olduğunu öğrendi.

:( çok üzüldüm, işallah düzelir,böyle olup da sağlıklı devam eden varmış,haziranda yaşamıştım ben de böyle,malesef benimkinde bi süre sora içerde de kese göründğ ama dış gebelik de olabilir dendi,dış gebelik için metotroksat iğne yaptı, içerdekini de kürtajla aldı. İşallah deninki diğerleri gibi olur, ozaman ben de çok araştırmıştım

aaa çok ilginç. benm degerlerim yukselmesnde sorun var. bazılarının 5000 6000 lerde kese gözükebilir dedi. gideyim çarşamba gunu ins değerler düzelir. olmazda alttsn muayene yapar bakarız dedi

:KK43: çok üzüldüm, işallah düzelir,böyle olup da sağlıklı devam eden varmış,haziranda yaşamıştım ben de böyle,malesef benimkinde bi süre sora içerde de kese göründğ ama dış gebelik de olabilir dendi,dış gebelik için metotroksat iğne yaptı, içerdekini de kürtajla aldı. İşallah deninki diğerleri gibi olur, ozaman ben de çok araştırmıştım
gecmis olsun canım. rabbm kucagmizi bos birakmass ins..ins bnmkide düzenlenenlerden olur. cok korkuyorum cok ağladım bgun..rabbmn takdiri ama insanin elinde degil iste.

aaa çok ilginç. benm degerlerim yukselmesnde sorun var. bazılarının 5000 6000 lerde kese gözükebilir dedi. gideyim çarşamba gunu ins değerler düzelir. olmazda alttsn muayene yapar bakarız dedi
Benim de değerlerimden çıktı zaten sorun, iki günde bir artış vardı ama beklendiği kadar değil,genellikle 48 saatde bir iki katına çıkıyormuş,normal sayılabilcek değeri de %66ymış. Benimki ondan da az artıyordu, sonra başka bir doktora daha gideyim dedim,ikinci doktor da 4 gün falan takip etti,2. Gün keseyi gördü ama,daha erken olmalıydı dedi,ayrıca değerler normal gitmiyosa,sağlıklı değildir dedi,başka hormonlara da bakmıştı. Toplamda 7 haftalık bir gebelik yaşadım,3 doktorla görüşmüştüm, içinize sinene kadar farklı doktorlara gidin bence

Benim de değerlerimden çıktı zaten sorun, iki günde bir artış vardı ama beklendiği kadar değil,genellikle 48 saatde bir iki katına çıkıyormuş,normal sayılabilcek değeri de %66ymış. Benimki ondan da az artıyordu, sonra başka bir doktora daha gideyim dedim,ikinci doktor da 4 gün falan takip etti,2. Gün keseyi gördü ama,daha erken olmalıydı dedi,ayrıca değerler normal gitmiyosa,sağlıklı değildir dedi,başka hormonlara da bakmıştı. Toplamda 7 haftalık bir gebelik yaşadım,3 doktorla görüşmüştüm, içinize sinene kadar farklı doktorlara gidin bence
bnmde suan 7haftalik. degerlrr cok çok az. iyi dusunmek istiyorum ama pek umudum yok doğrusu.

Back
X