- 5 Aralık 2022
- 138
- 43
- 13
- 31
- Konu Sahibi gugukeeaaayyy
Yerleşme kanaması varken kan testi yaptıran kadınlar var mı ?varsa doğru sonuç alabildnz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olduysa idrar testide yapsanız çıkma ihtimali var. Ben yerleşme kanamasını regli zannediyordum akşam kesilince ertesi gün sabah ilk işim test yapmak oldu ve pozitifi görmüştümYerleşme kanaması varken kan testi yaptıran kadınlar var mı ?varsa doğru sonuç alabildnz mi?
Peki kaç gün yerleşme kanaması gördünüz ben tam 3 gün gördüm bugün bitti sayılır bu zaman zarfı içinde hiç pet kullanmadım günlük pedi dahi doldurmuyor ve ağrım sızım olmadı idrar testi çıkar mı cidden sabahına yada yarın akşama yapsam mıYerleşme kanaması olduysa idrar testide yapsanız çıkma ihtimali var. Ben yerleşme kanamasını regli zannediyordum akşam kesilince ertesi gün sabah ilk işim test yapmak oldu ve pozitifi görmüştüm
Rengi nasıldıPeki kaç gün yerleşme kanaması gördünüz ben tam 3 gün gördüm bugün bitti sayılır bu zaman zarfı içinde hiç pet kullanmadım günlük pedi dahi doldurmuyor ve ağrım sızım olmadı idrar testi çıkar mı cidden sabahına yada yarın akşama yapsam mı
Normal kanamam gibi değildi pıhtı yoktu şuan kahve rengi geliyor.ilk olduğunda hafif pembe rengi vardiRengi nasıldı
Sabah lekelenme şeklinde geldi adetimin 1.günü normalde öyle olurum adet zannettim aynı gün akşam kesildi acaba yerleşme olabilirmi hadi bir ihtimal sen yinede test yap dedim ertesi gün hem kaset teste hemde erken gebelik testinde pozitifi gördüm canım. Bence yap bişey kaybetmezsinPeki kaç gün yerleşme kanaması gördünüz ben tam 3 gün gördüm bugün bitti sayılır bu zaman zarfı içinde hiç pet kullanmadım günlük pedi dahi doldurmuyor ve ağrım sızım olmadı idrar testi çıkar mı cidden sabahına yada yarın akşama yapsam mı
Aaaa çok iyi hayrlı olsun buarada tamam ben yapaym haber edecemSabah lekelenme şeklinde geldi adetimin 1.günü normalde öyle olurum adet zannettim aynı gün akşam kesildi acaba yerleşme olabilirmi hadi bir ihtimal sen yinede test yap dedim ertesi gün hem kaset teste hemde erken gebelik testinde pozitifi gördüm canım. Bence yap bişey kaybetmezsin
Ama ne yazıkki 20. Haftam biterken suyum geldi doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim canımAaaa çok iyi hayrlı olsun buarada tamam ben yapaym haber edeceminşaallah bekledigimiz suprizdr
Ovülasyon testiniz negatif siz gebelik testi ile teyit edin bence daha sağlıklı olurHasımlar merhaba
Öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu benim ovülasyon testim 1,5 yıllık evliyim. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün ovülasyon testi ile bir deneme yaptım. Sizce var mı bişeyler.. negatif görmekten yıldım![]()
canım bende ovulasyonla öğrendim adetten bir hafta sonra ama ,t çizğisi çok koyuydu bu tam koyu değilHasımlar merhaba
Öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu benim ovülasyon testim 1,5 yıllık evliyim. 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün ovülasyon testi ile bir deneme yaptım. Sizce var mı bişeyler.. negatif görmekten yıldım![]()
Teşekkür ederimcanım bende ovulasyonla öğrendim adetten bir hafta sonra ama ,t çizğisi çok koyuydu bu tam koyu değilistersen kan ver daha sağlıklı olur