• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bebeğin baş aşağı dönmesi

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
kızlar 28+2 günlük hamileyim dün akşama kadar bebeğimin kafasını hep sağ yan tarafımda hissederdim ama dün akşam bebeğimin kafası aşağı tarafa indi aşağıda hissediyorum bu durum normalmi yoksa erkenmi ben tam bilmiyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

cnm kasıklarında ağırlık hissi varsa,ayrıca akıntı ..vs..varsa dr unu ara bence.için rahat etsin..

yok canım ağrım falan herşey normal ama bebek kaçıncı hafta da baş aşağı döner bu haftalarda dönmesi normalmi yada allah korusun erken doğum falan olabilirmi acaba onu öğrenmek istiyorum sizlerde kaçıncı hafta döndü bebekleriniz

beni hiç sorma cnm.ben 2 doğum yaptım biri 30 haftada onu kaybettim malesef.diğeri 36+2 de şu anda gayet sağlıklı.bebeğin dönmesi,yerleşmesi olayı kişiye göre değişen bi durum.yani mesela arkadaşımın bebeği 40 haftada inmedi aşağı,mecbur sezeryan oldu .ama benim başka sorunum vardı (rahim ağzı yetmezliği) doğumum erken oldu.benim dr umun söylediği sık sık pozisyon değiştirebilir bebek demişti.yani son andadaa dönebilirmiş,yada 28 haftada baş aşağı dönüp sonra düzeledebilirmiş.o yüzden sen dr una bi danış cnm ama kasılman ..vs..yoksa korkma

yok canım ağrım falan herşey normal ama bebek kaçıncı hafta da baş aşağı döner bu haftalarda dönmesi normalmi yada allah korusun erken doğum falan olabilirmi acaba onu öğrenmek istiyorum sizlerde kaçıncı hafta döndü bebekleriniz

canım bebekler anne karnında sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten. yani bu haftalarda baş aşağı durması erken doğum riski demek değildir, sadece bebeğin o andaki duruş tercihidir:) bi anlamı yok yani, korkulacak bişey de yok :) ben de 27 haftalık hamileyim, daha dünk ontrolüm vardı ve bizimki de baş aşağı duruyodu, doktor gayet normal dedi:) için rahat olsun:)

cnm hiç korkma .Benimki 17 haftalık gittimde baş aşaı duruyordu.21. haftadayım geçen gün gittim ,düzelmişti.Ayrıntılı ultrason sırasında tekrar baş aşaı döndü,dolaşıodu :D Çok normalmiş..

benimki de 27.haftada dönmüştü.sağlıkla doğdu çok şükür.bende tedirgin olmuştum,erken değil mi diye ama doktorum normal demişti

arkadaşlar çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı bugun doktora gittim ama izindeymiş muayene olamadım şimdi yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı çok teşekkür ederim

Back
X