Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum hiç olmasaydı yükselmezdi galibaYükselir gibi duruyor. 2 günde bir kan vermeye devam edin
teşekkür ederimKesin olarak değil ama artmış, adet günü tekrar verin
Ben bir test alıp yaptım bu çıktı hemen 10 dk sonrası yaptım tek çizgi çıktı acaba neden dir?varmı gebelik yokmuKesin olarak değil ama artmış, adet günü tekrar verin
Anlamadım, test yaptınız çift çizgi çıktı, 10 dk sonra yeni idrarla yeniden mi yaptınızBen bir test alıp yaptım bu çıktı hemen 10 dk sonrası yaptım tek çizgi çıktı acaba neden dir?varmı gebelik yokmu
EwetAnlamadım, test yaptınız çift çizgi çıktı, 10 dk sonra yeni idrarla yeniden mi yaptınız
10 dk sonra yaptığınız idrar yoğun bi idrar değildir çok kısa sürede yaptığınız için, çıkmaması normal. Sabah idrarıyka yapsanız daha iyi
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz için10 dk sonra yaptığınız idrar yoğun bi idrar değildir çok kısa sürede yaptığınız için, çıkmaması normal. Sabah idrarıyka yapsanız daha iyi
Bugün aç karınla beta verdim betam 35,65 ,yani ne demek oluyor kaç gün lük bir gebelik ?dr.ogleden sonra gel sonuç a dedi10 dk sonra yaptığınız idrar yoğun bi idrar değildir çok kısa sürede yaptığınız için, çıkmaması normal. Sabah idrarıyka yapsanız daha iyi
Hayırlı olsunBugün aç karınla beta verdim betam 35,65 ,yani ne demek oluyor kaç gün lük bir gebelik ?dr.ogleden sonra gel sonuç a dediben size sormak istedim
Son adet tarihim 20 HaziranHayırlı olsunson adet tarihiniz ne zamandı
3+5 günlük falan oluyor o zamanSon adet tarihim 20 Haziran
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBugün aç karınla beta verdim betam 35,65 ,yani ne demek oluyor kaç gün lük bir gebelik ?dr.ogleden sonra gel sonuç a dediben size sormak istedim
Teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsinhayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Teşekkür ederim3+5 günlük falan oluyor o zaman![]()
Canım hangi marka bu testBen bir test alıp yaptım bu çıktı hemen 10 dk sonrası yaptım tek çizgi çıktı acaba neden dir?varmı gebelik yokmu
İsim olarak inanın hiç hatırlamıyorum ,ama erken gebelik testi die aldımCanım hangi marka bu test
Meraba. Bende dun tahlıl yaptırdım. Adetım bı hafta gecıktı. Zaten duzensız olurum ben. Dun tahlıl yaptırdım degerım 1.65 cıktı. Bu degerde olup yukselen varmı yada gebelık olabılır mı. Gercekten bu konusa yardımcı olursanız cok sevınırımKızlar bana bir yardım please...
ayın 11 inde betahcg 1.20 altındaydı bugün baktırdım 4.19 geldi.Reglime 3 gün kaldı.Bu gebeyim mi demek oluyor?