- 28 Şubat 2018
- 227
- 358
- 103
- 32
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
ayyy çok sevindiiiimmm hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimini gördüm az kalmış canım hayırlı doğum diliyorum :)Once ne testi yaptiginizi yazsaydiniz keske :) hamilesin demek
InsallahHamilesiniz darisi bekleyen tum yurekkere insallah![]()
bilmeyince ne testi önce onu yazsaydın denir tabi tatlımm..Once ne testi yaptiginizi yazsaydiniz keske :) hamilesin demek
bu arada az kalmış doğuma hamileymişsin de nasıl bilemedin ben bilemedim:) Hayırlı doğumlar diliyorum.Once ne testi yaptiginizi yazsaydiniz keske :) hamilesin demek
Evvet canim az kaldi saolasin :*Takvimini gördüm az kalmış canım hayırlı doğum diliyorum :)
Saol canim hayir ben anladimda direk resim atip bu nedemek.denmesi yani konu sahibinin sanki ilk defa goruyor gibi davranmasina yazdim onu :)bu arada az kalmış doğuma hamileymişsin de nasıl bilemedin ben bilemedim:) Hayırlı doğumlar diliyorum.![]()
Hee tamam canım şimdi anladım..Saol canim hayir ben anladimda direk resim atip bu nedemek.denmesi yani konu sahibinin sanki ilk defa goruyor gibi davranmasina yazdim onu :)
Bakin silik cizgi şöyle oluyor :)Kizlar bu ne demek.Eki Görüntüle 2174282
Ne bileyim o an öyle şaşırdım ki benim şaşkınlığım verin. Halbuki ikinci çocuk ilk de değil ama insan şaşırıyor isteBakin silik cizgi şöyle oluyor :)
Ben 7 haftalik hamileyim bu çizgiyle :)) siz de kesin hamilesiniz :)
Kizlar bu ne demek.Eki Görüntüle 2174282
Anlıyorum çok haklısınız. Hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza alın umarım :)Ne bileyim o an öyle şaşırdım ki benim şaşkınlığım verin. Halbuki ikinci çocuk ilk de değil ama insan şaşırıyor iste