- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
- 53
- Konu Sahibi Seremserem
Merhaba kızlar, tansiyonum sürekli 9-5 8-4
Bi sıkıntısı olur mu bebeğe?
Bi sıkıntısı olur mu bebeğe?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım benim de yıllardır 9 5 die şükür sıkıntı olmuyo sadece tansiyonun düştüğünde sen çok kötü oluyorsun doktorum bana normal Doğum zor zaten düşüyor Doğum da dedi ama herşeyin hayırlısı bakalım 13 haftalığım bnde daha
Amin inşallahÇok teşekkür ederim. Allah yardım etsin size de. Inşallah zamanlı saglikli doğar bebeginiz.
Tansiyon düşüklüğü de çıkmamış, bilemedim. Belki normal bir durumdur.kizlar bende 16 haftaligim 2 gundur kafamin arka tarafindan beynime dogru bir basinc bir agri hissediyordum ve midem bulaniyordu tansiyondan suphelendik saglik ocaginda olculdu gayet iyi denildi gunde 2 defa ilik dus aldim bugun cok sukur yok ama sizce norolojiye gorunsen mi
Canım o baş ağrısını ben epey çektim gözlerimi acamazdim böyle migren ağrısı gibi kusuyordum da zaten hep.ilerleyen haftalarda geçti benim.tam hatırlamamakla birlikte 18. Hafta gibikizlar bende 16 haftaligim 2 gundur kafamin arka tarafindan beynime dogru bir basinc bir agri hissediyordum ve midem bulaniyordu tansiyondan suphelendik saglik ocaginda olculdu gayet iyi denildi gunde 2 defa ilik dus aldim bugun cok sukur yok ama sizce norolojiye gorunsen mi
peki neden oluyormus bisey dediler mi ben bu aralar yumurta sut ve yogurdu biraz abartmistim acaba sicakla beraber onlar mi dokundu anlamadim tansiyonuda evde olcuyorum 9 6 cikiyorCanım o baş ağrısını ben epey çektim gözlerimi acamazdim böyle migren ağrısı gibi kusuyordum da zaten hep.ilerleyen haftalarda geçti benim.tam hatırlamamakla birlikte 18. Hafta gibi
Yok canım ya ben abartmadim bende yine oldu.dr bazı gebelerde olabiliyor zorda kalırsan Parol al demisti.ben gebelikte hangi belirti varsa en siddetlisiyle yaşadım hepsini ama geçti çok şükür.en kısa zamanda seninde biter inşallah.arada soğuk kompleks yap biraz rahatlarsın .ama hep geçecek bitecek kendini bu şekilde motive et yakın zamanda geçer inşallahpeki neden oluyormus bisey dediler mi ben bu aralar yumurta sut ve yogurdu biraz abartmistim acaba sicakla beraber onlar mi dokundu anlamadim tansiyonuda evde olcuyorum 9 6 cikiyor
Tansiyonum hep 9-5 civarındadır, normal doğum yaptım. Normal doğum sürecinde düştüğünü değil aksine yükseldiğini düşünüyorum ben tansiyonun..Selam canım benim de yıllardır 9 5 die şükür sıkıntı olmuyo sadece tansiyonun düştüğünde sen çok kötü oluyorsun doktorum bana normal Doğum zor zaten düşüyor Doğum da dedi ama herşeyin hayırlısı bakalım 13 haftalığım bnde daha