Acil bi fikir yardım, Düşük Tansiyon!

Selam canım benim de yıllardır 9 5 die şükür sıkıntı olmuyo sadece tansiyonun düştüğünde sen çok kötü oluyorsun doktorum bana normal Doğum zor zaten düşüyor Doğum da dedi ama herşeyin hayırlısı bakalım 13 haftalığım bnde daha

Selam canım benim de yıllardır 9 5 die şükür sıkıntı olmuyo sadece tansiyonun düştüğünde sen çok kötü oluyorsun doktorum bana normal Doğum zor zaten düşüyor Doğum da dedi ama herşeyin hayırlısı bakalım 13 haftalığım bnde daha

Çok teşekkür ederim. Umarım sıkıntı olmaz. Ama uyku halinde nabız zaten düşer. Sezaryanin daha sıkıntılı olması gerekmiyor mu...
Inşallah bebek için en iyisi olur.
Iyi bayramlar

Benimde senelerdir tansiyonum 9-6 çıkar bı takip et belki senin normal tansiyonun odur bende hamileyim ilkini sezeryan yaptım hic bir sıkıntı olmadı .şimdide 8-5 çıktığı da oluyor bazen.boyle durumlarda eğer kendini kötü hissedersen uzan ayaklarını kalp seviyenden yukarda tut normale döner

Gebeliğin ilk haftaları benimde düşüktü ta ki 5 gün öncesine kadar... 160/100 oldu tansiyonum ve 3 gün haftanede yattım. Düşük tansiyon sıkıntı değil iş ki yükselmesin bak ben şimdi erken doğum riski ile karşı karşıyayayım. 3 güne bir usg+nst+tahlil için hastaneye gideceğim.

kizlar bende 16 haftaligim 2 gundur kafamin arka tarafindan beynime dogru bir basinc bir agri hissediyordum ve midem bulaniyordu tansiyondan suphelendik saglik ocaginda olculdu gayet iyi denildi gunde 2 defa ilik dus aldim bugun cok sukur yok ama sizce norolojiye gorunsen mi

kizlar bende 16 haftaligim 2 gundur kafamin arka tarafindan beynime dogru bir basinc bir agri hissediyordum ve midem bulaniyordu tansiyondan suphelendik saglik ocaginda olculdu gayet iyi denildi gunde 2 defa ilik dus aldim bugun cok sukur yok ama sizce norolojiye gorunsen mi
Tansiyon düşüklüğü de çıkmamış, bilemedim. Belki normal bir durumdur.

Canım o baş ağrısını ben epey çektim gözlerimi acamazdim böyle migren ağrısı gibi kusuyordum da zaten hep.ilerleyen haftalarda geçti benim.tam hatırlamamakla birlikte 18. Hafta gibi

27 haftadayız son 3 4 haftaya kadar tansiyonum 7/4 çıkıyordu hep ve bayılma hali ayakta duramama halsizlikle yaşadım sürekli. Doktorum yapacak bişey olmadığını bol sıvı tüketip soluma uzanmamı söyledi uzun süreli rapor aldım Evdeyim ve sürekli dinleniyorum tansiyonum 10/7 oluyor en düşük .
Sakin tuzlu ayran falan içme ödem yapıyor bop bol dinlen

Canım o baş ağrısını ben epey çektim gözlerimi acamazdim böyle migren ağrısı gibi kusuyordum da zaten hep.ilerleyen haftalarda geçti benim.tam hatırlamamakla birlikte 18. Hafta gibi
peki neden oluyormus bisey dediler mi ben bu aralar yumurta sut ve yogurdu biraz abartmistim acaba sicakla beraber onlar mi dokundu anlamadim tansiyonuda evde olcuyorum 9 6 cikiyor

peki neden oluyormus bisey dediler mi ben bu aralar yumurta sut ve yogurdu biraz abartmistim acaba sicakla beraber onlar mi dokundu anlamadim tansiyonuda evde olcuyorum 9 6 cikiyor
Yok canım ya ben abartmadim bende yine oldu.dr bazı gebelerde olabiliyor zorda kalırsan Parol al demisti.ben gebelikte hangi belirti varsa en siddetlisiyle yaşadım hepsini ama geçti çok şükür.en kısa zamanda seninde biter inşallah.arada soğuk kompleks yap biraz rahatlarsın .ama hep geçecek bitecek kendini bu şekilde motive et yakın zamanda geçer inşallah

Tansiyonum hep 9-5 civarındadır, normal doğum yaptım. Normal doğum sürecinde düştüğünü değil aksine yükseldiğini düşünüyorum ben tansiyonun..

Back
X