acil bi soru sormak istiyorum

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Arkadaslar herhangi belirtim yok sadece sormak istedigim sey su. Acik yazarsam ozur dilerim. Normalde esimle iliskiye girdi gimizde bo... digi zaman hissediorum tabiki ama hic pipetle cekio gibi olmazdi. Komik bi tabir oldu ama ancak bu anlatabilir. Gecen iliskim8zde ikimizde ayni seyi ilk defa hisssettik. Hani pipetle kola icersiniz ya hizli bi sekilde zirtt die hepsi iceri gitti o sekilde sanki icimde pipet varda o cekiyo. Ve banyoya gittigimde normlde akardi bu kez hic akmadi. Ertesi gunde hastalandim ve bugun dorduncu gunum. Bu hamile kalmadigimin belirtisidir degilmi. Regl doneminden bi gun once iliskiye girmekle hamile kalinmayacagin biliorum.ama ustune gorme gibi bisey oabilirmi. Gelecek ay hastalanmazsam bu iliskiden hamile kaldigimi dusunurum cunku digerlernden cok farkliydi.sizce tutarmi yoksa umitlenmeyeyimmi. Gerci hem istiyorum hem istemiyorum :((

Dalga gecmek icin mi yorum yaptiniz. Baska yerlerde egolarinizi tatmin edin bir suru malzeme bulabileceginiz yerler mevcutken benim konumda yapmayin lutfen. Gereksiz yorumunuza yinede tskr ederim

Lütfen yardımcı olun eşimle bugün birlikte olduk son adet tarihim 30 temmuz hesapladigim bütün sitelerde risk 12 ağustos diyor. Ayrıca 2.haftanizda olmak üzere de hamilesiniz diyor.

Lütfen yardımcı olun eşimle bugün birlikte olduk son adet tarihim 30 temmuz hesapladigim bütün sitelerde risk 12 ağustos diyor. Ayrıca 2.haftanizda olmak üzere de hamilesiniz diyor.

Herkesin yumurtlama donemi fakli canim o sitelere gore bizde denedik ama 2 ay hüsrana ugradik
Belki seninki denk gelmistir. Hamilelik istemiyor musun?

mrb arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere yumurtlama gününden bir gün önce eşimle ilişkiye girdik ertesi gün yumurtlama günümdü ve şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı ve gaz oldu. aslında bunlar yumurtlama belirtileri ama ilk defa böyle bir ağrı yaşadım henüz regl olmama 8-9 gün var doktora gitsem hamile olup olmadığım çıkar mı?

mrb arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere yumurtlama gününden bir gün önce eşimle ilişkiye girdik ertesi gün yumurtlama günümdü ve şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı ve gaz oldu. aslında bunlar yumurtlama belirtileri ama ilk defa böyle bir ağrı yaşadım henüz regl olmama 8-9 gün var doktora gitsem hamile olup olmadığım çıkar mı?
Canım ne yaptın gittin mi doktora benimde şuan 8-9 gün var

Yani 31 günde adet olan biri adetine 6 gün kala hamile kalabiliyosa ve seninde sirkülasyonun uzun sürüyosa olabilir bi sans var

Back
X