acil bi soru sormak istiyorum

Ins ikimizinde isteyen herkesinde bu ay olur dua edelim

inş canım amin. bu arada doktor folik asit verdi mi sana[/QUOTE]
Yok canım vermedi daha once folbiol kullanmistim ama kontrole gidince sorsam mi acaba[/QUOTE]

sor istersen bnm doktorum öncesinde önermedi uzun süreli kullanımında zararları oluomuş hamileliğin ilk üç ayında verioruz dedi[/QUOTE]
belkide benim doktorum da aynı sebepten vermemiştir.Çünkü folbiol'ü veren başka bi doktordu

Meraba benim regl olmama iki gün var ama dün kahverengi akıntım vardı sabahtan bugüne kadar biraz öncede cok az kan geldi pembe renkte suan da cok kötü karın ve kaşık agrılarım var regl olacakmısım gibi acaba neden ilk defa böyle bir şey yasıyorum.

Hem istiyorum hem istemiyorum :) yeni evliyiz hazır olmadığımızı dusunuyorum :KK43:
Emin degilseniz neden korunmasız iliski yasıyorsunuz? Bana kalırsa riske atmayın. Her iliskide hamilelik riski/sansı var. Yumurtanız öyle bi zaman catlar ki sasırırsnız. Ben adetten bir gün önce hamile kalan cok kisi tanıyorum

Canım rabbim gönlüne göre versin bende çocuk istiyorum fakat eşimde sperm yokmuş tüp bebek deniyoruz dün yumurta toplandı benden ama eşimde sperm olmadığı için transfer yapılmayacakmış bu yüzden çok üzgünüm tedavimiz 2,3 ay ertelendi.Demem o ki rabbim en iyisini bilir sen yeter ki içini hep ferah tut

Kolay gelsin ya benimde adet duzensizligi var gecen ayın 20 gunde oldum bu ay ara ara karnım. Agrıyor şimdi.5 gun var erken gebelik testinden aldım yaptım cıkmadı yok demekki.eşimde sperim duşuklugu bide canlılığıyol

merhaba iyi akşamlar bende yaklaşık 4 yıldan beri fibromiyaji hastalığı var bu hasatlıkta hamile kalan var mı varsa veya bu hastalık nasıl geçerse bana yardımcı oalacak birisi var mı

mrb iyi geceler çikolata kistim var ayrıca 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor ayrıca fibromiyaji hastalığım var sizce hamile kalmamda sorun olur mu ayrıca yumurtalıkta su varmış benim dr tüplerim alınmasını istedi sizce aldırayım mı yaş 30 lütfen yardımcı olun bana daha önce başına gelen varmı böyle şeylerden

Merhaba bu ayin 4unde ikinci transferimi oldum dun 12.gundu idrar testi yaptim negatif cikti ve dunden beri bel ve kasik agrim var yarin kan testi yaptiricam umudum yok

Arkadaşlar sizce hamileyim yarın kan testi vericem ikinci çizgi az bişey çıktı ama 1 saat sonra yok oldu 10 günüm geçiyor
IMG_20211218_114149.webp

Back
X