kendısı ıle tanısmamıs bebegımızın 33 haftasında ıdı.. suan 39 cu haftadayız kısmetse pazartesı gunu sezaryanla dogum olcak esım...ben cok arastıran bırıyım bu yuzden de esıme bu sıteyı onerdım onun adınada yazıyorum kı bır erkek olarak cok guvenılır cok bılgılı bır doktor...nedenıde ozel safak haftanesınde bebegımızı 31 haftalıkken erken dogumla alıcaklardı daha sonra 4 hastane gezdık herbırıde bu bebegın alınması ıcın bır durumun olmadıgı soylendı safak hastanesının alma sebebının ıse ordakı doktorun ısmını sımdılık vermıcem dogumdan sonrada belkı hukukı ıslem baslatıcagım neyse bebegımızın suyunun azaldıgı ve ters dondugu konusunda bıze yanlıs bılgı verdıler ve bır baba adayına denmeyecek cumlelerle bebegımızın saglıgı hakkındada dogumdan sonra garantı vermedıler... en son alber kazado beyde karar kıldık ve kendısı bız sezeryan ıstememıze ramen normal doguma kadar devam edebılecegımızı soyledı ve en son ıstegımıze karsın sezeryana karar kıldı anlayacagınız super bır doktor cok cana yakın ve cok bılgılı ınsana guven veren bır kısılık... bunu bılgılendırme acısından yazdım tesekkerler herkese......