Acil bilgi lütfen

eflinkutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
12
4
1
27
Merhaba adetime iki gün var ve sabah idrar testi yapıyorum iki test yaptım.ikiside silik kirmizi çizgi adetime daha iki gün var kimyasal gebelik.olsa silik çizgi kaybolur deniliyor benim.gibi.olup hamile olan varmi

Merhaba adetime iki gün var ve sabah idrar testi yapıyorum iki test yaptım.ikiside silik kirmizi çizgi adetime daha iki gün var kimyasal gebelik.olsa silik çizgi kaybolur deniliyor benim.gibi.olup hamile olan varmi
Ben tam adet günümde silik çizgiyle öğrendim canım gebelimi

Canim kimyasal gebelik oyle bisey degil normalde test yapıyorsun silik çizgi çıktığında ertesi gün tekrarlıyorsun testi daha da silik çizgi çıkarsa bu kimyasal gebelik oluyor bence bekle ertesi gün testi tekrarla
Bir de hangi markayla denedin

Ben üç gündür test yapıyorum hep silik çizgi çıkıyor vulalife testi adetime bugün ile.birlikte daha iki gün var ben bir kaç gündür kırmızı İnce çizgi görüyorum

Ben üç gündür test yapıyorum hep silik çizgi çıkıyor vulalife testi adetime bugün ile.birlikte daha iki gün var ben bir kaç gündür kırmızı İnce çizgi görüyorum
Canim bazi testler asiri belli cikmiyo mesela benim arkadaşım adet gecikmesinden 15 gün sonra erken gebelik testi yapmıştı ve çok hafif bir siliklik çıkmıştı daha sonra doktora gittiğinde kese bile oluşmuş görmüşler kalp atışını dinlemişler yani testlere bu kadar çok aldanmayın en doğru sonuç için kan vermek daha mantıklı olacak

Kan testi de adet tarihinden sonra mı netlik kazanıyor peki yoksa adetten önce çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…