Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 45 yaşindayım doktorum duphoston vermisti ara kanamalarım icin miyomda vardı ama 3 ay kanamam olmadı sadece adet oldum simdi yine lekelenme hafif kanama oluyor adetim 12 gun önxe bitti aranizda bu durumdan olan varmı cok tedirginim
Merhaba 45 yaşindayım doktorum duphoston vermisti ara kanamalarım icin miyomda vardı ama 3 ay kanamam olmadı sadece adet oldum simdi yine lekelenme hafif kanama oluyor adetim 12 gun önxe bitti aranizda bu durumdan olan varmı cok tedirginim
Bendede miyom var şuan bende aynı durumdayım normalde adetim 4 gün sürer bugün 8 gün tuvalete girdikçe lekelenme tarzı geliyor kan bana Diana 35 vermişti 5 gün içtim bıraktım omu dengemi bozdu acaba Dr a gittiniz mi ben haftaya gidicem
Bendede miyom var şuan bende aynı durumdayım normalde adetim 4 gün sürer bugün 8 gün tuvalete girdikçe lekelenme tarzı geliyor kan bana Diana 35 vermişti 5 gün içtim bıraktım omu dengemi bozdu acaba Dr a gittiniz mi ben haftaya gidicem
Ben yarın randevum var size bilgi veririm muayeneden sonra çok geçmiş olsun miyommu başka bir şeymi endişe etmeye başladım dün gece bir kanamam oldu adet gibi bugün bir sey yok 5 gündür lekelenme oluyordu normalde 30 günde adet oluyordum
Benim yaşım 40. Bekarım. Yok 18 günde bir hiç olmadım benim 30 günde bir gelir o doğum kontrol hapını içene kadar lekelenme de görmemiştim. Oda şuan kesildi.
Sizin durumunuz nedir doktor gördümü... Bana hormonlarımı kontrol altına almak için dogum kontrol hapı vermişti onuda bırakınca lekelenme tarzı kanamalar oluyormuş