acil bilgii

leylina95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
69
29
3
29
merhaba canlarım , ben çatlatma iğnesinden 15 gün sonra iki kere test yaptım ikisi de negatif çıktı. sizde böyle negatif çıkıp sonradan hamile olan var mı. benim reglime 1 hafta var hiç bir belirtim yok. önceden hassasiyet olurdu gögüslerde , vucudumda şişkinlik olurdu 10 gün önceden başlardı bu belirtiler ama suan hiç bir sey yok. böyle olunca da acaba hamilemiyim diyorum

Adeti bekleyin

L Limonlu Su yıprandım yemin ederim. Allahın hikmetinden sual olunmaz asla isyan da etmiyorum ama ben böyle özenle uğraşırken planlı programlı yaparken , çocuk işini bilinçli bir dönemde isterken neden olmuyor. bazı kadınlar var bu esra erola çıkıyorlar daha 2 yasında bebeği bırakıp kaçıyorlar, uyusturucu bağımlısı hamile kadın var diyor ben istemiyorum ya babası alsın ya yuva alsın. yani bunlar anne olmayı beceremeyenler anne oluyor neden ben olamıyorum. sonra diyorum allahım belki benim için iyi olan budur bunu bilemem rabbim bilir sadece soruyorum ben. neyse hayırlısı o olsun tabi ki ben hayırlı zamanda doğru anda istiyorum bunu da allah bilir

Bazen hepimiz bu boşluğa düşüyoruz bende öyle düşünürken buluyorum kendimi sonra hemen toparlanmaya çalışıyorum bende 2bucuk senedir istiyorum yapmadım kalmadı şimdi elimden geleni yaptım gerisi tevekkül Allah'a bıraktım çünkü insan bı süre sonra gerçekten de yorulduğunu hissediyor Rabb'im ne zaman nasip ederse o zaman olur zamana bırakmak iyidir bazen bu bana iyi geldi en azından koşa koşa test vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…