Acil bilginize ihtiyacım var!!!

meryem00006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
353
2
68
Merhaba arkadaşlar.
P.tesiden itibaren 3.tüp bebek denememize başladık. İlk muayenede yumurtalıklar iyi ve kistin yok dedi doktorum, akabinde 150 doz puregon iğneyle tedavimize başladık.Hormon sonuçlarımı da dün öğrendim ve kafam karıştı,moralim bozuldu. FSH 6 LH 3 ve geçen ay 15 lerde olan e2 şimdi 113 çıktı.İlk denememde e2 değerim yine bu kadar yüksekti ve 2-3 ay e2 hormonu düşene kadar tedaviyi ertelemek zorunda kalmıştık. Şimdi de aynı durum söz konusu, dr.umla tlf.da görüştüm ve bana kistinin olmadığı yumurtalıklarının iyi olduğu için biz devam kararı aldık dedi.3.iğnemi de olmuş oldum.Cuma günü ilk kontrolüm var ona göre devam ya da iptal denecek ve çok üzgünüm. Eşim ve ben kendimizi tedaviye tam anlamıyla hazırlamıştık.Bu durumda olupta tedaviye devam eden arkadaşlar var mı ve son durumunuz ne oldu paylaşır mısınız lütfen...

canım benimde bir tedavimde e2 değerim yüksek çıktı lucrinden dolayı ve birkaç gün kontrol edildi değerlerde düşme olmamıştı ve dr.tedavimi iptal etti olumlu sonuç alamayız riske atmalıyım dedi.sonraki ay e2 değerim düzelmişti herşeyde bi hayır vardır üzme kendini sakın hayırlısı olsun eğer olumsuz bir durumsa bile bile tedaviye devam etmek daha kötü değilmi

Tabiki de kötü ama çok hazırdık bu sefer.Eşim için daha çok üzülüyoru, küçücük bir aksilikte kendini bırakıyor ve ona destek olmak için çırpınıyorum.

Tabiki de kötü ama çok hazırdık bu sefer.Eşim için daha çok üzülüyoru, küçücük bir aksilikte kendini bırakıyor ve ona destek olmak için çırpınıyorum.

bende çok üzülmüştüm tedavi ertelenince çünkü hep yıkım oluyor tam hazırım tedaviye diyosun böle aksilikler çıkabiliyor hele eşler onlar bide duygularını çok ifade etmedikleri için çok zor ama herşeyin hayırlısı hepimiz için

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…