Acil bilgiye ihtiyacım var

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
Öncelikle konumu okuyup yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum

Eski iş yerimde olan bir kişi bir süre görüştük sonrasında çeşitli sebeplerden dolayı kendisi ile görüşmeyeceğimi söyledim
fakat tacizleri devam etti tehdit msjları v.s herşey mevcut ve ayrıca sgk dan sigorta girişimi kontrol ediyormuş ve bu sayede yeni iş yeri adresime ulaştı benim bilgim olmadan kimlik bilgilerimi ele geçirmiş ve tehditlerine devam ediyor beni ve ailemi bu yaptığının yasal olmadığını farkındayım ve acilen bir tedbir almam lazım tekrar iş yeri değiştirdim fakat bu iş yerimde de ssk girişim olacak haliyle yeniden adres bilgilerime ulaşacak bunu çözümlemem konusunda hangi yollara başvurabilirm pzt ye kadar çözmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim..

birde sgk dan is yeri numarasını bulup adres bulmasi mümkünmü sadece blöften mi ibret

Son düzenleme:
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Çok dikkatli olman lazım bu tarz insanlara, tehtid ne demek? Şimdi biraz net bilgi vermen lazım. Bu kişi muhasebeci yada İK' dan mı? Çünkü bireysel bilgilerini vermeden SSK kaydına ulaşamaz. SSK kaydından iş yerini bulması mümkün çünkü priminin yatırıldığı firma ismini görüyor. Yani Google' den aratıp adrese bakmakta bir şey yok.

Bence polise gitmelisin. Senin bilgilerinle bir suç işleyip yada ne bileyim farklı işler yapıp üstüne atarsa ne olacak? ki belli sana kinlenmiş.
Bence cezasını çekmeli, hoş bu konuda adalet nasıl işler bilmiyorum ama. Bence ona karşı elinde ciddi bir savunman olmalı. Kimse için işini adresini değiştirme. Bu zihniyetteki insanlar
seni takip edip korku salmaya devam edecek çünkü. Karşısında güçlü olduğunu görsün. Bence hemen şuan emniyeti ara bilgi al. Hatta git direk görüş. Mahkemeye de başvurabilirsin.
Bir tanıdığım tehtid aldığı birine karşı mahkemeden karar koydurtmuştu. Adama yasak geldi eğer bilmem kaç metre(hatırlayamadım) yakınına gelir, ya da sana veya ailenden bir kimseye birşey olursa o adama hapis cezası var. Bunu dilekçeyle mahkemeye veriyorsun. O kişiye de kağıt gidiyor. Sonra sıkıysa size yaklaşsın!

Back