Acil Bir bakin lütfen test positif mi

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
benim arkadas cok istiyor hamile kalmayi yarin adet günü normalde kendisi ama 3 ay adet görmemisti düzenleyici yuttu ve düzenlendi en son adeti geldi bu simdiki ikinci adeti olacakti eger tabi 28 günde bi gelirse yarin olscak sdet test yapti ben cizgiyi görbiliyorum ya siz? Adete bir gün kala daha bet olmasi lazim degilmiydi cizginin?

Eklentiler

• IMG_1635.webp
    IMG_1635.webp
    3 KB · Görüntüleme: 135
CAnım senin üzülmeni istemem fakat ben göremedim üstünde oynama yapmama rağmen yine görünürde bişey yok inşallah ben görememişimdir

benim arkadas cok istiyor hamile kalmayi yarin adet günü normalde kendisi ama 3 ay adet görmemisti düzenleyici yuttu ve düzenlendi en son adeti geldi bu simdiki ikinci adeti olacakti eger tabi 28 günde bi gelirse yarin olscak sdet test yapti ben cizgiyi görbiliyorum ya siz? Adete bir gün kala daha bet olmasi lazim degilmiydi cizginin?
Ben birşey göremedim canım.

Oynsma yapinca dahada netlediyo buyurun

Eklentiler

• IMG_1635.webp
    IMG_1635.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 126
Böyledemi göremiyosunuz???

Eklentiler

• IMG_1639.webp
    IMG_1639.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 98
Canım hafif bir çizgi var arkadaşın bir gün sonra tekrarlasın koyulaşacakmı baksın

Bir öncekilerdede resimlerde gözükmüyodu hic ama var diOdu kendisi simdi resimdede biraz belirgin olmus zar zor görülebiliO
1.resimde belli oluyor canım , kan testi versin olmadı kesin sonuç alır.İnşallah hamiledir

Back
X