Acil! bir cevap yazın arkadaşlar perinatolog arıyırum :(

isoves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
471
7
46
İstanbul
bebeğimi 5.5 aylıkken 4 ay önce kaybettim. şimdi tektar 6 haftalık hamileyim. doktor seçmek istiyorum. Ama aklım o kadar karıştı ki...
hangisine gidicem bilmiyorum. ağrılarım var kasığımda belimde... biran önce gitmeliyim belki ilaç verir.
offf

cemil AKGÜL
kılıç aydınlı
Rıza Madazlı
Arda LEMBET
Ali GEDİKBAŞ

hangisine gideyim bilmiyorum.
ARDA bey erken doğum üzerine yoğunlaşmış bir doktor. Ama karşıda bu tarafta olsa kesin tercih ederdim...
şimdi aklımda kılıç bey(nişantaşı) ve cemil bey(gayrettepe) var.
ben kağıthanedeyim. bana uzak olmaması lazım ilerki aylarda zorlanmayayım gitmekte...
çok kararsız kaldım..
BİLGİSİ OLAN NE OLUR YARDIMCI OLSUN...

Başın sağ olsun. Allah bu kuzucuğunu sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben Denizli'de yaşıyorum. Arda Lambet'in ünü hem gazetelerden okudum, hemde duydum müsayit olsaydım muayeneye gidecektim. Ama nasip olmadı. Ali Riza Madazlı çok meşhur bir doktor. Oda riskli gebelikler uzmanı Denizli'den bir arkadaşım muayene oldu. Aslında doktor işi tavsiye işi ama önemli olan senin içine kimin sindi sen hangi doktorda rahat edeceksin. Yinede en iyi bu doktorlara muayene olmuş arkadaşlar yardımcı olur.

canım ben Rıza Beye muayene oldum...
ya çok övülüyor başka doktorlarda tavsiye ediyor ama
Rıza bey çok rahat ben pimpirikliyim...
endişeliyim...

bana rahat yaklaşması beni endişeye düşürüyor... Ama insan olarakta çok iyi...

Kılıç Beyi övmüş bir arkadaş ama onun dışında kimseden duymadım. cemil beyide kılıç beyide...

Arda Beyi eşim uzak diye istemiyor acil bir şey olsa nerde bulcan arda beyi... yakın bir doktor bul parası mühim değil diyor...

Canım öncelikle başın sağ olsun. Ben de 2 düşük bir 25 haftalık kaybı olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Diğer topikten Regrete arkadaşımın son yazdığı mesajları oku çok faydası olacaktır. Ben Hatayda yaşıyorum ama ailem İstanbulda. O yüzden İstanbulda dr lere gittim. Kılıç Aydınlıya ve Arda Beye Regrete gitti. Tecrübelerini uzun uzun paylaştı ben de bildiğim kadarıyla ve yaşadıklarım doğrultusunda yardımcı olmaya çalışayım. Ben saydığın drlerden Prof. Dr.Cemil Akgül'e Ve Doç. Dr.Arda Lembet'e gittim. Doktorluk olarak ikisini de çok beğendim. Cemil Bey rahimağzı yetmezliği teşhisimi koydu. Ayrıca düşüklerim için preferik kanda kromozom analizi testi istedi eşimden ve benden. Bu arada 2. düşüğümde kürtaj malzemesi genetik incelemeye gitmişti. Sonucunda koryon villusları izlenmemeiştir notu vardı. Bu kürtajdan önce bebeğin düştüğünü gösterirmiş.Bunu başka bir ayrdımcı doç. ve kendi drm farketmedi. Sağlıklı bebekmiş doğal deneyin dedi bize. Bu önemli ayrıntıyı Cemil Bey farketti ve genetik test istedi bizden ve eşimde genetik sorun çıktı. Kendisine çok minnettarım. Ayrıca bizim topikten Yaren, Twiks, Cananur, Nursin arkadaşlarımızın serklajlarını yaptı. Hepsi doğum yaptı zamanında. Nursin ikiz bebeklerini 34. haftaya kadar Cemil Beyin serklajı sayesindetaşıdı. Sonradan ona devam etmedi. Marmarada doğum yaptı dr gelip bu serklajı kim yaptı bu kadar başarılı diye özellikle sormuş. Alanında çok ama çok iyi.Ama ben neden devam etmedim. Benim genetik sonuçlarımı görmek istedi. Genetikçilerime göstereceğim dedi. Genetikçiler tatile çıktı, tadilata girdi derken 2 aya yakın her hafta aradım neredeyse. Acaba bir kez gittim devamı gelmedi diye mi ilgilenmiyor diye Hataydan gitmek üzere randevu almak istedim yurtdışına gidecekmiş. Ben sizi ararım demişti haftaya. 10 kasımdan beri telefon bekliyorum:)) Bir de hiç geri dönmedi hep sekreter aracılığla haber aldım. Bu da benim için olumsuz bir durumdu. Ben de 10 Kasım için İstanbula Arda Beye randevu aldım. 1 saat 20 dakika ilgilendi. Genetikçi prof. Volkan Baltacıyı aradı. Görüş aldı. Benden bazı testlerde istedi. Sonuçta pgt ile tüp bebekte karar kıldık. Ve ben dr beyi 2-3 kere aradım. Her seferinde bana döndü. Sorularıma kendi cevap verdi. Bu son pgt başarısız sonuçlandı ama bu sonuç onunla ilgili değil. Çünkü tüp bebekte sağlıklı embriyolarım gelişmemeiş taransfer olmadı. Beni ertesi gün aradı ve üzüntümü paylaşmak için aradığını söyledi. Ben bu ilgi karşısında çok mutlu oldum. Regrete, Jorjette gitti benden sonra. Onlar da memnun kaldı. Fadik arkadaşımız serklajını yaptırdı. Şu ana 18 haftalık. İnşallah başarıyla tamamlar. Bizim topikten şu an Fadik yaptırdı ilk. Onun da son mesajlarını oku. Çünkü son sayfalarda dr ler çok tartışıldı. Arda Bey genç, dinamik, hastasıyla ilgili, işine aşık, her ayrıntıyı düşünen, pimpirikli bir dr. Ben memnun kaldım. Giden arkadaşlar da memnun kaldı. öZELLKLE rEGRETE, jORJET, FADİKin mesajlarını oku. Ben yeniden hamile kalırsam Arda Beye gideceğim Hataydan uçakla hem de 2 haftada bir. Bence memnun kalacağın dr nin uzaklığını pek sorun etme... Kararını ver...

-

şimdi cemil bey hala sana dönmedimi?

Arda Bey iyide uzak işte eşim sorun çıkarttıyor.
Avrupa yakasındada vardır bir tek o mu kalmış diyor.
öffff yaa...
Arda Beye bende ısındım daha gitmeden...
Cemil beye giden kızlar sadece dikişini mi attırmış. hamilelik takibini yaptırıyorlarmı acaba

Galiba Cemil Beyi seçicem...
Avrupa Yakasındakiler arasında en iyisi oı galiba perinatolog olarak

ama sana ilgisizliği kafamı karıştırıdı.

Fadik' in tüm yazılarını okudum üşenmeden çok araştırmış. en son kendine yakın ve iyi olduğu için Arda Beyi seçmiş.
Bende aslında Ali GEDİKBAŞıda düşünür gibiyim hem ücreti 70 tl diğerlerine göre uygun
Ama o doçentliğe hazırlanıyormuş Yunus Bey varmış... onlarıda övüyorlar

ya benim gibi kaybı olan biri için çok zor doktor seçmek kızlarr yaaaaa
az önce eşimle konuştuk ağladım hüngür hüngür
ya Arda Bey uzak diye istemiyor... gerçi parasında değil bişey olursa aniden ona ulaşamayız uzun yolda bizim için sağlıklı değil.
((((
yani çok karasızım...

Cemil AKGÜL tavsiye ederim iyi bi doktordur Rıza Madazlı riskli gebelik daha doğrusu problemli durumlarda devreye gidiyor şu anda Cemil iyidir

Yok canım hala dönmedi. Ama Cemil Beyin serklajına ben çok güveniyorum. Belki sen hep gideceksin diye ilgilenir. Yaren 58 arkadaşım sonuna dek ona gitti. Çok memnundu. Nursin sadece dikişini attırdı. Biliyorsun Arda Lembet üçüz gebelikte suyu gelen ve bebeğin ayağı dışarı çıkan üçüz bebeklerin ayağını itmiş ve serklaj yapmış bebekler 5 hafta daha gitmiş 3 sağlıklı bebek doğmuş. Cemil bey sana yakın sanırım diğer dr leri bilemiyorum canım. Allah nasip ederse dr ler vesile. İnşallah gönlüne göre dr bulursun...

ya sen böyle anlattıkça ARDA BEY e daha çok gitmek istiyorum...
eşimi ikna edebilirmiyim bilmiyorumki...

uzak diye istemiyor...

Cemil bey riskli gebelik doktoru değil anladığım kadarıyla... CEMİL BEYİN HASTANESİNİ ARADIM RİSKLİ GEBELİK DOKTORU VARMIŞ ORDA BAYAN ama hiç ismini duymadım...

1 hafta içinde karar vermem gerek...

Canım riskli gebelik dr si ünvanı var mı bilmem ama aslında tüp bebekçi. İkiz üçüz çok gebelik takibi var. O yüzden riskli gebeliklerle çok ilgilenmiş. Çok sorun çıkarırsa eşin düşünebilirsin. İstersen ikisine de git bak eşinle. Gönlün kime ısınırsa. Regrete orada bir bayana gitti ama kimdi bilmiyorum. Çok panik yapma bence...

doktora gitmek için saatlerce yol çekmek hoş gelmiyor...

hayırlısı artık bakalım...

Ben de kısa süre önce maalesef benzer durumları yaşadım. Benim doktorum Perinatoloji uzmanı Alin Başgül Yiğiter, kendisi Florence Nıghteengale hastanesinin birçok şubesinde çalışıyor. Doktorumdan memnun kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…