• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bir durum

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.464
48.917
798
Evi parasi ve bir yakini olmayan yetiskin bir kadin nerede kalir? Bir yakinim bu durumda ama ev de musait degil cunku bir iki gunluk degil belki aylarca kalacak.

Güncelleme:

Arkadaşlar konunun detaylarını öğrendim (başkasından). Hiçte mağdurluk bir durum yokmuş. Uzaktan fazla saf durduğumdan beni seçmiş sanırım.

İlk defa olmuyor da bu defa en azından araştırmayı akıl edebildim.

Son düzenleme:
Mor Çatı?
Karakola başvursa hiç bir şey yapmıyorlar mı?

Evi parasi ve bir yakini olmayan yetiskin bir kadin nerede kalir? Bir yakinim bu durumda ama ev de musait degil cunku bir iki gunluk degil belki aylarca kalacak.
Kadın sığınma evine başvuru yapabilir yada bağlı bulunduğu belediye ve kaymakamlığa başvuru yapsın onlar yönlendirir.

Şimdiye kadar nerde kalıyosa orda kalmaya devam etmeli bu durumda

Evli bir adamla birlikteydi adam bunu birakinca tek kaldi. Sonra bir akrabasina yerlesmis akrsbasi dun gece evden kovmus. Suan tanimadigi bir evde kaliyormus. Ayni sehirde degiliz.

neden bu durumda? yani şimdiye kadar nerede kalıyordu ki bir anda parasız evsiz barksız işsiz kaldı?

Evli bir adamla birlikteydi adam bunu birakinca tek kaldi. Sonra bir akrabasina yerlesmis akrsbasi dun gece evden kovmus. Suan tanimadigi bir evde kaliyormus. Ayni sehirde degiliz.
bu durumda çok da üzülemedim arkadaşınız için kusura bakmayın.
yatılı kalabileceği bir iş bulmalı bu durumda.kız yurdu falan gibi bir yer olabilir.

Tanımadığı bir evde nasıl kalıyor anlamadım

Bulunduğu sehrin kadın sığınma evleri var.oraya müracaat edin.Ayrıca bundan önce kimi kimsesi yok muydu?Nasıl geçinip nerede kalıyordu? ne oldu da böyle dibe vurdu bir anda?

Başta üzülmüştüm ama evli bir adamla berabermiş. Kim bilir o adamın karısı neler yaşadı bu zamana kadar. Allah yardım etsin tabii kötü bir durum ama çok fazla üzülemedim. Zamanında o da birilerinin canını çok yakmış sonuçta.

Başka detaylar öğrendim. Kadın sığınma evini tavsiye edip bir daha iletişime geçmeyeceğim kendisiyle. Herkese çok teşekkürler.

Mune Mune konuyu kapatabilir misin?

Back
X