Acil boşanma konusunda yardım :((

butterflyeffectt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
108
13
298
Ankara
Merhabalar. Eşimle 4 yıl önce ayrılmıştık, 5 ay kadar önce tekrar evlendik fakat benzer sıkıntılar sebebiyle ben tekrar ayrılık kararı aldım. Sorum ise şu, anlaşmalı ayrılıkta oğlumuzun nafakasi konusunda benim açımdan avantajlı olmayacak. Ödeme yapmak istemeyecek. Çekişmeliye gitmek zorunda kalırsa, benim elimde delil yok, mesaj whatsapp konuşması vs yok fakat yine de mahkemeye aldatma şüphem olduğunu söyleyerek telefon dökümü istenmesini talep edebilir miyim? Veya aldatmadan bahsediyorsam mahkemeye öncelikle kendim mi delil sunmaliyım? Yani kaba tabirle aldatmış mı bi baksak deme gibi bir durum olabiliyor mu?

Evet isteyebilirsiniz bir engel yok ama aldatmış mı bi baksak diyorsunuz, aldatıldığınızı düşünmüyorsanız anlaşmalı bir şekilde bitirmek daha iyi olur.. diğer türlü süreç uzar, masraflar fazla olur vs.. ortak çocuğun nafakasıyla ilgili uzlaşma sağlamaya bakın derim.. ama yok gece biriyle mesajlaşıyor, sürekli telde biriyle konuşuyor diyorsanız bu iddiaları dilekçede sunun ve bu şekilde mahkemeden telefon dökümlerini isteyin, tanık varsa deliller kısmında tanık dinleteceğinizi de beyan edin..

eğer gerçekten şüpheniz yoksa çocuğunuzu düşünerek doğru kararı verin olan ona olmasın. normal şekilde konuşup anlaşırsanız zaten baba olan adam çocuğuna bakacaktır.

Back
X