Ben hcg göremedim ama. Başka bir şeyi sormuş arkadaş sanırım.Hcg değerin 19 tebrikler daha tazecik yeni bir hamilesin, bir kaç gün sonra tekrar kan ver bu değerinde artış var mı ona baktır canım hayırlı olsun şimdiden
Evet mesaja girmeden en üsttekini hcg zannettm benim hatam kusura bakmayın muhtemelen detaylı kan testi istedi onun sonucu en yakın sağlık ocağına sorup bişgi alabilirsin arkadaşıımBen hcg göremedim ama. Başka bir şeyi sormuş arkadaş sanırım.
YaaaaHcg değerin 19 tebrikler daha tazecik yeni bir hamilesin, bir kaç gün sonra tekrar kan ver bu değerinde artış var mı ona baktır canım hayırlı olsun şimdiden
O deger kırmızı çıktı altı güm sonra sonuçBen hcg göremedim ama. Başka bir şeyi sormuş arkadaş sanırım.
Doktorunuza ne zaman göstereceksiniz sonuçlarınızı?O deger kırmızı çıktı altı güm sonra sonuç
Altı gün sonra çıktı sonuç canım gösteremedim normalde gittim ama bu çok sonra çıktı korktum bende bir şey vardır diye ama diğerleri normal ne hormonu bu onu da anlamadım internetten baktımE-nabıza sonuçlar biraz geç düşüyor. Ayrıca o değerin referans aralığını null yani boş olarak vermişler. Değer yorumlanırkende referans değeri null yazdığı için kırmızı çıkmış olabilir. Aslında kan sonucunuzda hiç bir sorun olmayabilir. Doktor sonuçlarınıza bakıp hiç bir sorun yok dediyse, muhtemelen dediğim gibidir. Eğer doktora göstermemişseniz sonuçları gösterin.
21 tekrar randevumDoktorunuza ne zaman göstereceksiniz sonuçlarınızı?
Bu AYEvet mesaja girmeden en üsttekini hcg zannettm benim hatam kusura bakmayın muhtemelen detaylı kan testi istedi onun sonucu en yakın sağlık ocağına sorup bişgi alabilirsin arkadaşıım
Dediğim gibi e nabıza sonuçlar geç düşüyor. Doktorunuz bu sonucunuzu görmüş olabilir ama e nabızda 6 gün sonra görünmüştür. Bu değerin sonradan çıktığını göstermez. Doktorunuz sonuç gösterdiğinizde sonuçlarınızın hepsi çıkmamış şeklinde birşey söyledi mi ? Ayrıca bu değerin burda kırmıZı görünmesi bi sorun olduğu anlamına gelmiyor. Dikkat ederseniz diğer sonuçlarınızda referans değeri kısımlarında bir referans var. Ama bu sonucun olduğu yerde referans değeri null yazıyor yani boş demek. Değeriniz o yüzden kırmıZı görünüyor. Doktorunuzun bu değeri yumurtlama dönemimden önce mi , sonra mı , adet dönemi mi vs gibi durumunuza bakarak yorumlaması gerekiyor. Çünkü progesteron hormonunun değeri bu saydığım durumlara göre değişiyor.Altı gün sonra çıktı sonuç canım gösteremedim normalde gittim ama bu çok sonra çıktı korktum bende bir şey vardır diye ama diğerleri normal ne hormonu bu onu da anlamadım internetten baktım
Aldığım canım çok teşekkür ederimDediğim gibi e nabıza sonuçlar geç düşüyor. Doktorunuz bu sonucunuzu görmüş olabilir ama e nabızda 6 gün sonra görünmüştür. Bu değerin sonradan çıktığını göstermez. Doktorunuz sonuç gösterdiğinizde sonuçlarınızın hepsi çıkmamış şeklinde birşey söyledi mi ? Ayrıca bu değerin burda kırmıZı görünmesi bi sorun olduğu anlamına gelmiyor. Dikkat ederseniz diğer sonuçlarınızda referans değeri kısımlarında bir referans var. Ama bu sonucun olduğu yerde referans değeri null yazıyor yani boş demek. Değeriniz o yüzden kırmıZı görünüyor. Doktorunuzun bu değeri yumurtlama dönemimden önce mi , sonra mı , adet dönemi mi vs gibi durumunuza bakarak yorumlaması gerekiyor. Çünkü progesteron hormonunun değeri bu saydığım durumlara göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?