• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap kızlar çok zor durumdayım

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Kızlar hattımın Avea Dan Turkcell e taşınacağına dair bi mesaj aldım 30 da gececekmiş. Fakat ben bi başvuruda bulunmadım. Bunu nasıl şikayet edebilirim . Cumhuriyet başsavcılığına başvuru nerden nasıl yapılıyor gözünüzü seveyim şu iki operatör ü şikayet edecem bi yol gösterin acilllll ne olur çok acil çok zor durumdayım.

Bence savciliktan once bi avea musteri hizmetlerini arayin
Hepsini aradım yapacakları bişey yokmuş bayiden iptal etmem gerkliymiş. Ya bu dava açmak için mahkemeye mi gidiyorum karakolA mı deli olacam ya nasıl bi hizmettir. Kimlik olmadan nasıl bi işlem olur

Savcılıktan önce bilgi teknolojileri kurumunun sitesinden şikayet yapabilirsin. Aynı zamanda da operatörünü ara ve onları bu kuruma şikayet ettiğini söyle. Çözüm olur mutlaka.

Kadıköy'deki iki tane Avea bayisinden iki kez numara taşıma işlemi yaptırdım. Turkcell'den geçecektim YAPAMADILAR! Size de yapmadığınız bir işlemi yapıyorlar. Cidden berbat şu operatörler.

tüketici hakları mahkemesine gideceksn

tüketici hakları mahkemesine gideceksn
Kadıköy'deki iki tane Avea bayisinden iki kez numara taşıma işlemi yaptırdım. Turkcell'den geçecektim YAPAMADILAR! Size de yapmadığınız bir işlemi yapıyorlar. Cidden berbat şu operatörler.

Resmen rezil ediyorlar insanı nerden tüketici hakları mahkemesine başvurabilirim hangi merciden Adliye'den mi nerden şimdiye kadar hiç yapmadım açıklar mısınız yorumlarınız için teşekkürler.

Kızlar bana net olarak davayı nerden açabilirim onu söylebilir misiniz bilgi teknolojilerde şikayet kaydı oluşturdum şimdi sıra savcılıkta nasıl yapacam onu acilllllll ne olur

Bence yarin kaymakamlikta tuketici haklarina gidin orasi sizi yonlendirir
Bide aveayi degilde turkcelli arayin cunku suanki durumdan onlar sorumlu

Eger kuruma herhangi bir sikayette bulunmazsan, savcilik senin sikayetini geri bile cevirebilir. Önce neden sirketi arayip durumu halletmedin diyebilirler, ki hakli da cikarlar, ya bi yanlislik olduysa? Arkadasin dedigi gibi Turkcell'i arayin birde.

Kızlar bana net olarak davayı nerden açabilirim onu söylebilir misiniz bilgi teknolojilerde şikayet kaydı oluşturdum şimdi sıra savcılıkta nasıl yapacam onu acilllllll ne olur
Şu aşamada savcılıkla ilgili bir durum görünmüyor. Sizin imzanızı taklit vs ederek adınıza başvuru yapılmışsa o başka.

Şu aşamada savcılıkla ilgili bir durum görünmüyor. Sizin imzanızı taklit vs ederek adınıza başvuru yapılmışsa o başka.
Bilgimin tamamen dışında biri adıma imzamı kullanarak başvuru yapmış btk başvurdum . Avea ile görüştüm Turkcell'de ikiside bişey yapamıyormuş . O yüzden son olarak bi Savcılığı'da başvuracam. Numara taşıma iptal olunur da bunu kim nasıl yaptı hangi bayi yaptı onu bulmak amacım . Bayiden direk şikayetçi olucam bu şekilde bi işlem gerçekleştirmem bunun için adliye ye gidip şuç duyurusunda bulunmam yeterli mi. Sonuçta evrakda sahtecilik yani yapılan yerde kalmasın bugün bana yapıldı yatın başkasına

Bilgimin tamamen dışında biri adıma imzamı kullanarak başvuru yapmış btk başvurdum . Avea ile görüştüm Turkcell'de ikiside bişey yapamıyormuş . O yüzden son olarak bi Savcılığı'da başvuracam. Numara taşıma iptal olunur da bunu kim nasıl yaptı hangi bayi yaptı onu bulmak amacım . Bayiden direk şikayetçi olucam bu şekilde bi işlem gerçekleştirmem bunun için adliye ye gidip şuç duyurusunda bulunmam yeterli mi. Sonuçta evrakda sahtecilik yani yapılan yerde kalmasın bugün bana yapıldı yatın başkasına
Emin misiniz peki? Adıma imzamı kullanarak başvuru yapmış diyorsunuz ama bu biraz muallak geldi bana. Sizin tanıdığınız biri yapsa bayi kimlik sorar, bayiden biri yapsa böyle bir riske girmeyi gerektirecek bir durum değil. Sizin hattınız taşındığında turkcell milyonlar kazanmayacak. Bence iyi bir araştırın derim, haksız yere şikayet ederseniz sonra tazminatlarla uğraşabilirsiniz. Btk'nın sonucunu da bir bekleyin bence.

Back
X