C Cegamze Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 14 4 1 28 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #1 Kizar sabah beyaz olanı yaptım öğlene kapaklı olanı sizce hamilemiyim acil cevap verin lutfen Eklentiler 20190801_123932.webp 13,9 KB · Görüntüleme: 47
Limonsuzzcay Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 12 Haziran 2019 19.427 119.367 598 37 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #2 Cegamze .!.: Kizar sabah beyaz olanı yaptım öğlene kapaklı olanı sizce hamilemiyim acil cevap verin lutfen Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Ama siz yine de gidip kan testi yaptırın
Cegamze .!.: Kizar sabah beyaz olanı yaptım öğlene kapaklı olanı sizce hamilemiyim acil cevap verin lutfen Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Ama siz yine de gidip kan testi yaptırın
C Cegamze Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 14 4 1 28 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #3 Limonsuzzcay .!.: Hayırlı olsun Ama siz yine de gidip kan testi yaptırın Genişletmek için tıkla... Evet yarın gidecegim
Limonsuzzcay .!.: Hayırlı olsun Ama siz yine de gidip kan testi yaptırın Genişletmek için tıkla... Evet yarın gidecegim
_PANDA_ Hepinizi Yerim Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 322 341 18 29 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #4 Hamilesiniz . Bu tip testlerde yanılma payı çok düşüktür. Allah kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun
Hamilesiniz . Bu tip testlerde yanılma payı çok düşüktür. Allah kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun
C Cegamze Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 14 4 1 28 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #5 Dropie .!.: Hamilesiniz . Bu tip testlerde yanılma payı çok düşüktür. Allah kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çoook teşekkür ederim amin Insaalllaaahhh
Dropie .!.: Hamilesiniz . Bu tip testlerde yanılma payı çok düşüktür. Allah kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çoook teşekkür ederim amin Insaalllaaahhh
A ahsen90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2017 1.961 5.665 88 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #6 Cizgi silik dahi degil cok bariz belli ki meleginiz olacak. Saglikla gelsin insallah
Thallosofili Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2018 3.726 6.619 158 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #7 Tabi ki hamilesiniz.Hayirli ugurlu olsun insallah.Ama icinize sinmezse kan testi kesin sonuc veriyor.bir klinikte 5 dk da cikar.bilginiz olsun
Tabi ki hamilesiniz.Hayirli ugurlu olsun insallah.Ama icinize sinmezse kan testi kesin sonuc veriyor.bir klinikte 5 dk da cikar.bilginiz olsun
C Cegamze Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 14 4 1 28 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #8 ahsen90 .!.: Cizgi silik dahi degil cok bariz belli ki meleginiz olacak. Saglikla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ederim
ahsen90 .!.: Cizgi silik dahi degil cok bariz belli ki meleginiz olacak. Saglikla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ederim
C Cegamze Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2019 14 4 1 28 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #9 Irregularverbs .!.: Tabi ki hamilesiniz.Hayirli ugurlu olsun insallah.Ama icinize sinmezse kan testi kesin sonuc veriyor.bir klinikte 5 dk da cikar.bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Irregularverbs .!.: Tabi ki hamilesiniz.Hayirli ugurlu olsun insallah.Ama icinize sinmezse kan testi kesin sonuc veriyor.bir klinikte 5 dk da cikar.bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Poncukfan Allah bana yeter Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 326 194 103 30 1 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Cegamze #10 Cegamze .!.: Kizar sabah beyaz olanı yaptım öğlene kapaklı olanı sizce hamilemiyim acil cevap verin lutfen Genişletmek için tıkla... Hamilesin cnm
Cegamze .!.: Kizar sabah beyaz olanı yaptım öğlene kapaklı olanı sizce hamilemiyim acil cevap verin lutfen Genişletmek için tıkla... Hamilesin cnm