acil cevap lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi nivle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nivle

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
30
0
16
Adana
mrh kızlar son adet tarihim 1 şubattı normalde benim adetim 27 gün de bir oluyorum bu şekilde olunca son adet tarihimden kaç gün geçmiş oluyor gebelik testi ypmaya korkuyorum
yaparsam çıkarmı acaba çok merak ediyorum.

çıkar tabi..adetin geçeli 2 gün olmuş.

mrh kızlar son adet tarihim 1 şubattı normalde benim adetim 27 gün de bir oluyorum bu şekilde olunca son adet tarihimden kaç gün geçmiş oluyor gebelik testi ypmaya korkuyorum
yaparsam çıkarmı acaba çok merak ediyorum.

bence biraz daha beklemelisin canım çogu gebelikler hemen idrara geçmiyor ama kan testinde çıkabilir insallah hayırlısı olur senın için

merhaba cnm öncelikle şimdilik telaş yapma derim çünkü olman gereken tarihten 10 gün geçtikten sonra hamile olma ihtimalin yüksek.ama suanda senin 27 şubatta olman gerekiyordu ve olmadıysan bundan 10 gün saymalısın.

Kızlar benim adetim 15 gün gecikmişti doktora gitmiştim önce kese var dedi etrafı kanlı gibi dedi kan tahlili yaptı gebelik görünmedi ondan 1 hafta sonra bidaha baktılar bu defa kesede yok ondan 5 gün sonrada adet oldm zaten yani bunun gibi ilginç birçok sey var her günün geçmesi demek hamilelik anlamı tasımıyor bazen psikolojik bazende fizyolojik bi rahatsızlık olabiliyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah :(

Back
X