acıl cevap lutfen ???

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
ben 28 haftalık hamileyim 27 haftadam doktor kontroluyle turkıyeye ucak la geldim ucaga binmeden 1 gun once doktora muayene oldum ve her sey yolunda ucaga bınmende sıkıntı yok denildi ve geldim. geldikten sonra benim vajınamın sag tarafında ki boşluk olan yerde cok agrı oluştu ozellikle sabah kalktıgımda asırı oluyor yatakda donerken benı uyandırıyor bunla ilgili bir bilgisi olan varmı yardım cı olurmusunuz lutfen bu salı doktora gidecegim ama bunla ilgili bilgisi olan varya yazın lutfen

. Eski bir havayolu calisani olarak biraz olsun rahatlatirim umarim seni ucusta organlar basinctan dolayi genisleme yasar basincli durum gecince tekrar eski haline kavusur o yuzden cok tedirgin olma ama agrilarin devam eder ve artarsa zaten dr gidecegini soylemissin muayne olur rahatlarsin sana ve bebisine saglikli gunler:)

cvp için tsk ediyorum. dun agrım cok tu ve dayanamadım doktora gittim doktor bebegın test dondugunu ve boyle giderse amaliyat olacagımı söyledi bacaklarımda ki agrı cocugun assagı baskısıymıs stres ten uzuntuden uzak durmak ve bol su içip dinlenmek gerekmiş . allahım saglıklı sıhatlı kucamıza almayı nasıp eder inşlh

gecmıs olsun dınlenmeye devam o zaman bende 21 haftalık hamıleyım aynı sorun bende de ara ara oluyo donup duruyor bızmkı baskı yaptıkca agrıtırıyor annesının karnını bende yatıyorum dınlenıyorum doktorunun dedıgı gıbı stres yapmamaya calıs ıns saglıkcakla kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…