Acil Cevap

knyali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
135
44
28
32
Merhaba arkadaşlar hamileyken adet görüp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?Çocuk düşünüyorum bugün çok kötüyüm hem ishal hem mide bulantısı çok kötü .Ne yediysem çıkardım havaların sogumasina ve soğuk seyler yemis olmama bağladım ama böyle bir ihtimal var mı merak ettim.

Merhaba arkadaşlar hamileyken adet görüp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?Çocuk düşünüyorum bugün çok kötüyüm hem ishal hem mide bulantısı çok kötü .Ne yediysem çıkardım havaların sogumasina ve soğuk seyler yemis olmama bağladım ama böyle bir ihtimal var mı merak ettim.
oyle bı durumda da belırtı gormen ıcın testte de cıkabılecek kadar bhcg falan olmalı hormonlar yukselmelı. test yapmadınmı?

Binde bir ihtimalin sizi bulup bulmadığını test yapıp öğrenebilirsiniz.

Usutmuşe benziyorsunuz

Ben gebeyim ve adet oluyorum yeni öğrendim degerimde yükseliyor anlam veremedim normalmi bu durum yaşayan varmı acaba

Test yapmadım çünkü regl günüm biteli 3-4 gün oldu
test yapmazsan bunu nasıl anlayabılcez? ıhtımal olarak korona da olmus olablırsın ıshal belırtısınden. sımdı nasıl sana hamılelık var desın arkadaslar. kan tahlılı de verebılırsın.

ee test yapmazsanız biz nerden bilicez hamile olup olmadığınız ya test yapın ya da gereksiz soru sormayın
Hamileyken adet görülmez diye bildiğim için test yapma gereği duymadım çünkü daha önce birkaç kere hayal kırıklığı yaşadım

Ben de merak edip buraya sordum sizin yorumunuz iyi oldu hemen alıp yapacağım
Canım ben pazar günü silik gördüm pazartesi kanamam başladı kan testi yaptım 6.87 çıktı salı kanama arttı Çarşamba tekrar test yaptım 12.14 çıktı değer artıyor ama kanamam az da olsa var şuan neden böyle oldu anlamadim

Ben gebeyim ve adet oluyorum yeni öğrendim degerimde yükseliyor anlam veremedim normalmi bu durum yaşayan varmı acaba
hamılelıkte kanama kontrol edılmelı durdurulmalı adet gormek degıldır o bence bı doktora gıdın dusuk olabılır dıs gebelık olabılır... allah muhafaza.

Canım ben pazar günü silik gördüm pazartesi kanamam başladı kan testi yaptım 6.87 çıktı salı kanama arttı Çarşamba tekrar test yaptım 12.14 çıktı değer artıyor ama kanamam az da olsa var şuan neden böyle oldu anlamadim
Kanama yerleşme kanı gibi miydi yoksa her zamanki adet seviyesinde mi geldi.

İki ihtimal var birincisi Adet görüp dediğiniz şey belki de adet değildir ki bu süre 1-3 gün arası sürdüyse ve adet gibi bi kanama degil açık tonlarda veya kahverengimsi eğer adet diye düşündüğünüz bu şey adet değilse yerleşme kanamasıdır öyleyse hamile olabilirsiniz bi test yapmanızda fayda var. İkincisi de hamile değilsinizdir usutmussunuzdur Buda mide bulantısı kaşık ve bel agrisi yapar bu tarz şeylerden zaten bahsetmişsiniz🤷🏻‍♀️Gönlünüzde ne varsa umarım o olur hayırlısıyla insallah🙏😌

İki ihtimal var birincisi Adet görüp dediğiniz şey belki de adet değildir ki bu süre 1-3 gün arası sürdüyse ve adet gibi bi kanama degil açık tonlarda veya kahverengimsi eğer adet diye düşündüğünüz bu şey adet değilse yerleşme kanamasıdır öyleyse hamile olabilirsiniz bi test yapmanızda fayda var. İkincisi de hamile değilsinizdir usutmussunuzdur Buda mide bulantısı kaşık ve bel agrisi yapar bu tarz şeylerden zaten bahsetmişsiniz🤷🏻‍♀️Gönlünüzde ne varsa umarım o olur hayırlısıyla insallah🙏😌
Amin inşallah Rabbim dileyen isteyen herkesle birlikte benim de kucağımi hayırlısıyla doldursun

Var cnm tanıdığım bir ablam 4 ay normal adet gördü ve hamileydi....yerleşme kanaması veya adet herkes görmez, herkeste olacak diye birseyde yok istisnai durum bunlar...bence bir test alıp yap mutlaka varsa cıkar

Back
X