acil cevap :(

cicek983

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
5
0
6
İstanbul
selamlar 05/06/2013 tarıhınde adet dışı kanamam oldugu için doktora gittim rahımde yara oldugunu söyledı gebelık testı yaptı ve negatıf cıktı arkasındN BANA AZOMAX 500 MG antibiyotik TABLET ve neo fitil penotran fortel fıtıl verdı ilaçları kullandım fitil bitince tekrar muayene oldum yaranın ıyılesmedıgını ve adet olduktan sonra gelmemı donduracagını söyledı fakat adet olmadım ve kan testi yaptırdım sonucunda hamıle oldugu öğrendım bu kullandıgım ilaçların vede rahımdekı yararınn bebege bır zararı olurmu doktor cok yeni oldugu bir zararı olmaz ıye tahmın edıyorum dedi ama kesin konusmadı kafam cok karışık sizden aynı durumu yasayanlar varmı

aynı şeymi bilmiyorum ama bende hamile kalmadan önce idrar yoluyla ilgili bir fitil kullanmıştım bir zararı olacağını sanmıyorum canım içini ferah tut şu yönden düşün millet ne ilaçlar içip hamilelikleri süper geçiyor alkol ve sigara içenlerden çabası bunun bi zararı yoktur bence ama için rahat değilse başka doktora sor istersen yada internette araştır :) geçmiş olsun hayırlı olsun hamilleliğin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…