• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap ..!

NaZaR_BoNCuGu

Güneş topla benim için!
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
930
18
623
Hollanda
son iki haftam kaldi doguma ve 5 yasinda bir kizim var gectigimiz cuma okuldan aldigimda basim agriyor dedi eve geldik uyudu aksama kadar atesi cikti titredi yavrum ondan oncede gozleri kizarip duruyordu hatta kaynanam it dirsegi cikicak demisti... neyse o iki gunu atesle ilacla atlattik saniyordum ki beni cagirip anne burda birsuru sinek yemis dedi bi baktim kucuk kucuk kizarikliklar var ... kizamik olabilir mi ? Internette baktim uyuyor bunlar hatta hamileler icin tehlikeli yaziyor ... alerjimidir ? Bilgisi olan varmi?

Insallah degildir kizamik ya ...😟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kizamiksa hamileler icin tehlikeli evet annenden yardim iste bence

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Ayy kizamiksa hamileler icin tehlikeli evet annenden yardim iste bence

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kimseylede yatmz kalmaz bana sarilmadan poposu bacagi degmeden oturmaz 😧 insallah degildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz küçüklüğünüzde kızamık gecirmediniz mi ? veya aşısını olmadınızmı ?
kızamıklı biriyle haşır neşir olmak zararlı değil hamilelik süresince kızamık hastalıgını gecirmek tehlikeli.. oda doktor kontrolunde olursa ates yukselmezse kontrol altında tutulabılıyor.. dediğim gibi kızamıksa bile siz gecirdiysenız sıkıntı yok..

Ben kizamikcik zararli diye biliyorum.atesi varsa bulasici hastaliktir.belki size bulasmaz ama onlem olarak siz Kizinizi ayirin

Back
X