Acil cevap

Kızlar yarın kpss var ben tuvalet sorunu yaşıyorum buyüzden hasta bezi kullancam her ihtimale karşı bu sorun olur mu?farkederlerse bu ne diye bi muameleme görürmüyüm üst aramasında?En az belli edecek bi pantolonm var onu giycem 8 10tane düğmesi var sorun yaparlar mı?Ne yapayım bi çözüm yolu söyler misiniz?
ha sunu da eklıyım hasta bezı olmaz da hasta kulotları var onlardan temın edersen rahat edersın onlar hıc bellı olmuyo cocuklarda alıştırma kulodu gıbıler yetıskınler için

5 senedir falan var ygs ye girdiğim günden beri yasak o sene geldi 5 sene oluyor.Ama yasak olduğu zaman arkadsımı tuvalete götrmüş gözetmenler yasak olduğu halde..

5 senedir falan var ygs ye girdiğim günden beri yasak o sene geldi 5 sene oluyor.Ama yasak olduğu zaman arkadsımı tuvalete götrmüş gözetmenler yasak olduğu halde..
götururler cnm ben çok göturdum napcak sınavdakı altına mı etcek yasak dıye bıde o anda heyecan oluyo daha bı fena tuvaletın gelıo

uzun tunik giy üstüne. sadece dışardan belli olmasın. polis ararsa ve bir şey derse kulağına söylersin.. dert etme. kullan.

nasılsa kadın polis arayacak seni.

Gözetmenle birlikde wc gidilmiyor mu ? Yanlış mı biliyorum.... Bezle de sorun olacağını düşünmüyorum... Başarılar bu arada:KK68:

Kızlar yarın kpss var ben tuvalet sorunu yaşıyorum buyüzden hasta bezi kullancam her ihtimale karşı bu sorun olur mu?farkederlerse bu ne diye bi muameleme görürmüyüm üst aramasında?En az belli edecek bi pantolonm var onu giycem 8 10tane düğmesi var sorun yaparlar mı?Ne yapayım bi çözüm yolu söyler misiniz?
Su reklamlarda depand emici kilot gibi bişey vardı. Sanki hisirdamicak belli olmicak.bisey gibi. Yada bebek bezinin kenarlarindaki bant kısmını kesip ped gibi koyabilirsiniz. Boylece sadece genitak bolgede olur orayida komse elleyemez zaten.

Cok gecmıs olsun. Sorun olmaz. Oraya bakmiyorlar ki.
Ayrica bundan dolayi hastaneye gittiniz mi? Önemli bir sorun. Cok gecmıs olsun.

sorun olmaz
sadece sınav öncesi beslenmeni minumumda tutmaya çalış
geçmiş olsun
ve başarılar

senden basen/kalça ölçüsü alacak değiller ya.
Umarım iyi geçer sınavın.

Back
X